Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Restaurant De Jong

Brasserie / Lunchroom, Restaurant

Restaurant De Jong is de bistro van chef-kok Jim de Jong. De Jong is een van Rotterdams meest jonge chef koks. Zijn restaurant werkt met seizoensgebonden producten waarbij de nadruk ligt op het gebruik van groenten, bloemen en bijzondere kruiden-uit-eigen-moestuin.

De Jong biedt iedere week een ander menu aan waarbij gekozen kan worden uit een groente- of een vlees/vismenu. De geschonken wijnen worden geleverd door Lammert Wiegmink van Wijnhaven Wijnimport in Rotterdam.

Restaurant De Jong (40 couverts) is gevestigd in het hippe gebied De Hofbogen in Rotterdam Noord. In het voormalig station huisvesten winkels, eetgelegenheden en een jazzpodium.

Keuken: Seizoensgebonden

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 23:00
Donderdag 18:00 - 23:00
Vrijdag 18:00 - 23:00
Zaterdag 18:00 - 23:00
Zondag 18:00 - 23:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie