Eten & Drinken

De Rotterdamse eetcultuur dankt haar rijkdom aan de enorme culturele diversiteit in de stad. Dat zie je en dat ruik je, als je over de West-Kruiskade wandelt, met al haar toko’s en eethuizen. Op de buitenmarkten, waar de verse haring en de bara’s in alle talen worden aangeprezen, en vooral ook in de beroemde Markthal. Een restaurant kiezen uit het enorme aanbod in Rotterdam, kan uitdagend zijn. Waar je ook van houdt en wat je budget ook is, één ding is zeker: Rotterdam smaakt naar meer.

proeflokaal-faas

Biercafés

cocktails-bovenaan2.jpg
local_bar

Cocktailbars

rodin_Jan-Bijl-smal

Wijnbars

2017_Aloha_bar_IrisvandenBroek_Redactioneel
wb_sunny

Terrassen

48 uur, ontdek culinair Rotterdam

Van streetfood tot haute cuisine. In Rotterdam kun je goed je buikje rond eten. Het is moeilijk om in 48 uur alles te proeven, maar wij geven je een goede indruk voor twee dagen Rotterdam. Streetfood, sterrenrestaurants, toko’s, versmarkten en de beste bakkers. Rotterdam has it all! (En zelfs onder één dak bij de Markthal)

De kapsalon is uitgevonden bij shoarmazaak El Aviva in Rotterdam Delfshaven

waar Nataniël Gomes van Kapsalon Tati patat en shoarma in één bakje bestelde
Van alle markt(hall)en thuis

Van alle markt(hall)en thuis

Bij verschillende kraampjes kleine gerechtjes proeven in plaats van één gerecht bij één restaurant kan in Rotterdam op 3 plekken: De Markthal, de Fenix Food Factory en de Foodhallen. Daarnaast heeft de stad ook drie grote markten buiten voor jouw ingrediënten of een snelle hap.

Waar ga jij heen?

Ook handig

FG Breakfast

FG Breakfast

François Geurds serveert ontbijt
13x vegetarisch eten

13x vegetarisch eten

Laat je verrrassen door het aanbod
De Buik van Rotterdam

De Buik van Rotterdam

Onafhankelijke recensies

Share