Eten & Drinken

11 Michelinsterren

voor Rotterdam

Hier moet je zijn
Iris van den Broek

Eten & Drinken

De Rotterdamse eetcultuur dankt haar rijkdom aan de enorme culturele diversiteit in de stad. Dat zie je en dat ruik je, als je over de West-Kruiskade wandelt, met al haar toko’s en eethuizen. Op de buitenmarkten, waar de verse haring en de bara’s in alle talen worden aangeprezen, en vooral ook in de beroemde Markthal. Een restaurant kiezen uit het enorme aanbod in Rotterdam, kan uitdagend zijn. Waar je ook van houdt en wat je budget ook is, één ding is zeker: Rotterdam smaakt naar meer.

Sijf

Sijf

Nummer #1 café van Nederland
Bierboutique

Bierboutique

Nummer #3 café van Nederland
Café van Zanten

Café van Zanten

Nummer #32 café van Nederland
Overdekte markten

Overdekte markten

Bij verschillende kraampjes kleine gerechtjes proeven in plaats van één gerecht bij één restaurant kan in Rotterdam op 3 plekken: De Markthal, de Fenix Food Factory en de Foodhallen.

Waar ga jij heen?

48 uur, ontdek culinair Rotterdam

Van streetfood tot haute cuisine. In Rotterdam kun je goed je buikje rond eten. Het is moeilijk om in 48 uur alles te proeven, maar wij geven je een goede indruk voor twee dagen Rotterdam. Streetfood, sterrenrestaurants, toko’s, versmarkten en de beste bakkers. Rotterdam has it all! (En zelfs onder één dak bij de Markthal)

15 plekken waar je vegetarisch kunt eten

15 plekken waar je vegetarisch kunt eten

In Rotterdam zijn er genoeg plekken waar je kunt eten als je geen dierlijke producten eet of wanneer je vlees een dagje wilt overslaan. Van sappige salades tot gekleurde burgers, Rotterdam heeft het allemaal! Kom een dagje culinair genieten en ontdek de vegetarische en veganistische gerechten bij deze culinaire locaties.
FG Breakfast

FG Breakfast

François Geurds serveert ontbijt
By Jarmusch

By Jarmusch

Amerikaanse stijl
Bertmans

Bertmans

Keuze uit twee vestigingen

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie