Attracties
Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in de Maashaven en je kunt er ook slapen

Attracties

Rotterdam is een bruisende stad vol activiteiten en attracties voor alle leeftijden. Verken Diergaarde Blijdorp voor fascinerende ontmoetingen met dieren uit de hele wereld. Voor een unieke ervaring op het water kun je kiezen voor een boottocht met Spido of Splashtours, waar je het rijke maritieme erfgoed en de iconische skyline van Rotterdam kunt bewonderen. En voor een uitzicht over de stad kun je de Euromast bezoeken, waar adembenemende panoramische vergezichten op je wachten. Voor de ware adrenalinekick is er zelfs de mogelijkheid om vanaf de Euromast te abseilen. Wist je trouwens dat de Rotterdam City Card je korting biedt op diverse attracties en bezienswaardigheden? Aanmelden is kosteloos en je draagt ook nog eens bij aan de stad.

Nog meer attracties en activiteiten

Naast de topbezienswaardigheden heeft Rotterdam nog veel meer attracties en activiteiten die je een onvergetelijke ervaring bezorgen. Verdiep je in de havenwereld met een bezoek aan het Port Pavilion aan de Leuvehaven of FutureLand op de Maasvlakte. Verken de stad te voet of per fiets voor een authentieke ervaring. Stap in bij Citytour Lijn 10 en reis met een historische tram door de stad. Voor een dag vol plezier zijn er opties zoals het Plaswijkpark, Miniworld Rotterdam, Klimpark Fun Forest, Keringhuis Publiekscentrum Water, Floating Farm en Schaatsbaan Rotterdam (in het winterseizoen). Waar wacht je nog op? Ontdek Rotterdam en laat je verrassen!

10 x highlights in Rotterdam

10 x highlights in Rotterdam

Rotterdam biedt volop bezienswaardigheden en er is altijd wel wat nieuws te zien of te doen in de stad. Vooral op het gebied van architectuur kijk je in Rotterdam je ogen uit. In de top 10 van attracties en monumenten staan daarom ook veel architectonische hoogtepunten waaronder Rotterdam Centraal Station, de Kubuswoningen en de Markthal. Nieuwsgierig? Ontdek hieronder dé must sees van Rotterdam die je gezien moet hebben.

Ontdek dé top 10

Nog meer leuks om te beleven

10 x gratis in Rotterdam

10 x gratis in Rotterdam

Met een beperkt budget
11 x met de kinderen

11 x met de kinderen

Voor een leuk dagje uit
7 x duurzame plekken

7 x duurzame plekken

Initiatieven die inspireren