Attracties

In Rotterdam is ongelofelijk veel leuks te doen voor jong en oud: op, aan of onder (!) het water, hoog in de lucht of overdekt als het regent. Er zijn zoveel verschillende attracties in Rotterdam dat het moeilijk wordt om je te vervelen. Bekijk alle Rotterdamse attracties die jouw dagje uit of weekendje weg onvergetelijk maken.

Inside Rotterdam

Inside Rotterdam

UrbanGuides - Guided Tours

UrbanGuides - Guided Tours

Bike & Bite

Bike & Bite

Bezoek de eerste drijvende boerderij ter wereld

Bezoek de eerste drijvende boerderij ter wereld

Check de website van Floating Farm voor de openingstijden

Topattracties op het water

Koninklijke Spido

Koninklijke Spido

In 75 minuten krijg je met de havenrondvaart een korte maar krachtige indru...
Splashtours

Splashtours

De knalgele amfibiebus ‘splash’ in de Maas waarna de bus een boot wordt...
ss Rotterdam Hotel

ss Rotterdam Hotel

Het schip ligt permanent aangemeerd in de Maashaven in Rotterdam, bij Katen...
10x gratis in Rotterdam

10x gratis in Rotterdam

In Rotterdam kun je genoeg gratis activiteiten doen. Je kan een dagje Rotterdam boeken, zonder dat je er veel voor hoeft te betalen. Hieronder vind je de top 10 gratis activiteiten die je zeker eens bezocht moet hebben.

Bezoek de gratis attracties in Rotterdam!

Het beste uitzicht op de stad heb je op het 360°-platform van de Euromast.

Sofie Couwenbergh (Wonderful Wanderings)
Groepsuitjes

Groepsuitjes

Wil je Rotterdam met je familie, vrienden of collega’s bezoeken? Ontdek hier onze mogelijkheden voor groepen. Je regelt het eenvoudig zelf of schakel de hulp in van een evenementenbureau voor een programma op maat.

Lees verder

Kindvriendelijk Rotterdam

Ben je een paar dagen in Rotterdam? Heb je véél zin om de stad te verkennen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontdek met dit 48 uur programma veel leuke attracties. De haven, kunst en cultuur mogen natuurlijk niet ontbreken. Nieuwsgierig? Met de onderstaande videoclip van Georgette & Lev krijg je een goede indruk van de eerste 24 uur van je ontdekkingstocht. Bekijk ook de #rotterdamKIDS pagina voor als je Rotterdam bezoekt met de kinderen.

Duurzame Rotterdamse initiatieven die inspireren

Duurzame Rotterdamse initiatieven die inspireren

Met een stevige dosis ‘toekomstzin’ en altijd aanwezige dadendrang is de koppositie van Rotterdamse ondernemers in duurzaamheid geen verrassing. Dit is de stad van landbouwgrond op hoogte en de stad waar grote, industriële loodsen transformeren tot nieuwe brouwerijen. Alles wat je aandacht geeft, groeit: Rotterdam inspireert met duurzame initiatieven en lokt nieuwe innovaties uit. De komende jaren staat Rotterdam heel wat duurzaamheid te wachten!

Lees meer