Praktisch
Rotterdam Tourist Information Coolsingel - foto Iris van den Broek

Praktisch

Bij Rotterdam Tourist Information ben je aan het juiste adres voor alle benodigde informatie en inspiratie om je verblijf in Rotterdam te plannen. Hier vind je onder andere brochures over Rotterdam en andere handige praktische informatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je specifieke vragen hebt. Rotterdam is gemakkelijk te bereiken per trein, bus, boot en vliegtuig. Vervoer in de stad is ook uitstekend geregeld, met een uitgebreid netwerk van bussen, trams en metro’s. Ben je voor het eerst in Rotterdam? Maak het jezelf dan gemakkelijk met de aanschaf van een Rotterdam Welcome Card.

Vervoer en bereikbaarheid

Wil je weten hoe je Rotterdam en de tofste plekken kunt bereiken? Bekijk dan meer info over het vervoer naar en binnen Rotterdam. Kom je met de auto, dan hebben wij enkele tips voor je over het parkeren in Rotterdam. Omdat Rotterdam een ideale stad is om met de fiets te verkennen, laten we je graag de leukste fietsroutes zien en uiteraard de plekken waar je fietsen kunt huren.

Rotterdam Tourist Information

Rotterdam Tourist Information

In de Rotterdam Tourist Information stadspromotiecentra, aan de Coolsingel in de hal van Rotterdam Centraal en in Hoek van Holland, staan onze medewerkers klaar met informatie en inspiratie om jouw bezoek aan Rotterdam nog leuker te maken. Ook schaf je bij ons de Rotterdam Welcome Card en tickets (vaak met korting!) aan voor tours, musea en evenementen. Op de Coolsingel en bij Love Rotterdam. Gifts, Food & More kun je terecht voor originele cadeaus en souvenirs van Rotterdamse merken.

Inspireren, informeren & toffe producten
Algemene informatie

Algemene informatie

Bereid je optimaal voor op een onvergetelijk verblijf in Rotterdam. Ontdek hier alles wat je moet weten over financiële zaken, medische faciliteiten, politiezaken, nationale feestdagen, weersomstandigheden en de locaties van openbare toiletten.

Lees meer...

Meer inspiratie

City Map

City Map

De official City Map Rotterdam is een handige plattegrond met belangrijk...
Ontdek Rotterdam

Ontdek Rotterdam

Zin in een rondje Rotterdam? Kies één van de wandel- en fietsroutes ui...
#Rotterdam

#Rotterdam

Bekijk en bestel foldersShare