Praktisch
Iris van den Broek

Praktisch

Bij Rotterdam Tourist Information vind je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek aan Rotterdam te plannen inclusief brochures over Rotterdam, de Rotterdam-app en praktische informatie. Neem ook gerust contact op met de Rotterdamse VVV. Rotterdam is uitstekend bereikbaar met trein, bus,  boot en vliegtuig. Vervoer in de stad is ook goed geregeld met uitgebreid netwerk van bussen, trams en metro’s.

Rotterdam Tourist Information

Rotterdam Tourist Information

In de Rotterdam Tourist Information stadspromotiecentra, aan de Coolsingel in de hal van Rotterdam Centraal en in Hoek van Holland, staan onze medewerkers klaar met informatie en inspiratie om jouw bezoek aan Rotterdam nog leuker te maken. Ook schaf je bij ons de Rotterdam Welcome Card en tickets (vaak met korting!) aan voor tours, musea en evenementen. Op de Coolsingel en bij Love Rotterdam. Gifts, Food & More kun je terecht voor originele cadeaus en souvenirs van Rotterdamse merken.

Inspireren, informeren & toffe producten

Vervoer en bereikbaarheid

Wil je weten hoe je Rotterdam en de tofste plekken kunt bereiken? Bekijk dan meer info over het vervoer naar en binnen Rotterdam. Kom je met de auto, dan hebben wij enkele tips voor je over het parkeren in Rotterdam. Omdat Rotterdam een ideale stad is om met de fiets te verkennen, laten we je graag de leukste fietsroutes zien en uiteraard de plekken waar je fietsen kunt huren.

Algemene informatie

Algemene informatie

Bagageopslag, ziekenhuizen, feestdagen en nog veel meer.

Handig tijdens je verblijf in Rotterdam

Rotterdam Welcome Card

Rotterdam Welcome Card

Ontdek Rotterdam met korting! De Rotterdam Welcome Card is dé sleutel v...
Last Minutes & Specials

Last Minutes & Specials

Met korting naar theaters
Rotterdam Tourist App

Rotterdam Tourist App

Gratis te downloaden

City Map

City Map

De City Map is een handige plattegrond met toeristische locaties en bezi...
Rondje Rotterdam

Rondje Rotterdam

Voor de wandelaars onder ons: de brochure Rondje Rotterdam. De route in ...
#Rotterdam

#Rotterdam

Bekijk en bestel folders

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie