Rotterdam City Card

Haal alles uit je bezoek aan Rotterdam!

Meld je gratis aan voor exclusieve kortingen

Registreer
Willem de Kam

Rotterdam City Card

Haal het beste uit je Rotterdamse avontuur en ontdek de stad met de Rotterdam City Card. Registreer je gratis en krijg toegang tot speciale aanbiedingen alleen voor jou. Met de Rotterdam City Card kun je de stad handig verkennen, geld besparen en onvergetelijke herinneringen maken tijdens je stedentrip.

Terwijl je lekker aan het genieten bent van attracties, kunst & cultuur en andere hotspots met je City Card, bedenk dan dat een deel van de opbrengst terugvloeit naar de stad. Dat betekent dat jouw avontuur niet alleen leuk is voor jou, maar ook een positief effect heeft op de lokale gemeenschap. Ben je klaar om je avontuur te beginnen? Meld je hier aan.

Hoe werkt het?

  1. Meld je gratis aan om toegang te krijgen tot speciale aanbiedingen voor je stedentrip in Rotterdam. Na registratie kun je tot 4 extra personen toevoegen aan je reisgezelschap.
  2. Na je registratie ontvang je een e-mail met een link om je Rotterdam City Card account te activeren en een e-mail om je inschrijving te bevestigen.
  3. Download je Rotterdam City Card direct op je smartphone en voeg deze toe aan je Apple Wallet (iPhone) of Wallet Passes (Android).
  4. Voor kortingen kun je codes of vouchers gebruiken die je kunt claimen in de CityCardShop.
  5. Je kunt ook direct tickets met korting kopen en deze gebruiken met je digitale Rotterdam City Card in je Wallet.

Heb je vragen over de Rotterdam City Card? Lees de veelgestelde vragen (FAQ in Engels) om eventuele onduidelijkheden op te helderen.

Grijp je korting!

De Rotterdam City Card biedt eerlijke kortingen op attracties, kunst & cultuur en andere bezienswaardigheden. Op dit moment krijg je met de Rotterdam City Card korting bij de volgende partijen:

Alle partijen bieden een eenmalige korting die geldig is voor één persoon. Je vindt de vouchers en meer informatie over de kortingen in de CityCardShop. Voor kortingen kun je codes of vouchers gebruiken die je kunt claimen in de CityCardShop. Elke voucher werkt anders. Sommige moeten worden gebruikt in de kaartverkoopomgeving van de betreffende partij, terwijl andere ter plekke moeten worden gescand.

Steun de lokale gemeenschap

Met de Rotterdam City Card kun je niet alleen voordelig de stad ontdekken, maar je draagt ook je steentje bij aan Rotterdam en haar inwoners. Terwijl je geniet van alle leuke activiteiten met je City Card, gaat een deel van de opbrengst naar de stad. Zo wordt je trip niet alleen leuker, maar heeft het ook een positief effect op de lokale gemeenschap. We werken samen met stichting Sam& voor een eerlijke verdeling.

Onbeperkt reizen met het openbaar vervoer

Met een OV-chipkaart kun je onbeperkt rondreizen op alle metro-, tram- en buslijnen van de RET in de regio Rotterdam. Download de RET app en koop een dagkaartje.

Vergeet niet dat je het kaartje binnen 24 uur moet activeren, dus koop het maximaal 1 dag van tevoren. En vergeet niet in- en uit te checken met je reiskaart, zelfs als je overstapt, anders heb je geen geldig vervoersbewijs en loop je het risico op een boete. Meer informatie vind je in de CityCardShop.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de Rotterdam City Card? Ontdek de veelgestelde vragen (FAQ in Engels) om je verder te helpen.
Lees verder

Let op: de Rotterdam City Card bevindt zich momenteel in een testfase met een beperkt aantal deelnemende locaties in de CityCardShop. Vanaf 1 april wordt het aantal locaties dat korting aanbiedt uitgebreid.

Share