Ontdek omgeving Rotterdam

Rotterdam zelf heeft veel te bieden, maar is ook de perfecte uitvalbasis naar steden, natuur, strand en attracties in de omgeving. Stap op de fiets en/of neem het openbaar vervoer en je bent er zo: van de bedrijvige Rotterdamse Maasvlakte en het uitgestrekte duinlandschap van Hoek van Holland tot de koninklijke regeringsstad Den Haag en de Oudhollandse molens van Kinderdijk. Op deze pagina ontdek je wat er allemaal te beleven valt in de omgeving van Rotterdam.

Steden

Schiedam

De jeneverhoofdstad van Nederland

Klik Hier

Den Haag

Koninklijke stad aan de zee

Klik Hier

Gouda

Stroopwafels, kaas en kaarsen

Klik Hier

Fietsen in Rotterdam & regio

In Rotterdam en omstreken is het ontzettend leuk fietsen en je kunt – letterlijk en figuurlijk - alle kanten op: bewonder de architectuur van de stad, waai uit langs het water, ontdek de Rotterdamse haven of geniet van de natuur in de parken en buitengebieden. Goed om te weten: Rotterdam heeft veel fietspaden en maakt deel uit van het fietsknooppuntennetwerk. In de stad zijn meerdere gratis fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen.

Klik Hier

Natuur & Strand

Maasvlaktestrand

Natuur in de omgeving

Klik Hier

Reizen omgeving Rotterdam

Heb je zin om de omgeving van Rotterdam te ontdekken? Trein, metro, tram, bus en waterbus brengen je overal naartoe. Plan je route eenvoudig via www.9292.nl.

Klik Hier

Attracties & Tours

Unesco Werelderfgoed Kinderdijk

Attractie

Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card