Agenda

Periode Genre
Genre
Periode
t/m
55 resultaten

juli 2024

19 juli 2024
Friday Night LIVE

Friday Night LIVE

Start je weekend in de Kunsthal met Friday Night LIVE! Food, drinks, music & performances en een flinke dosis kunst. Iedere editie heeft een andere Rotterdamse partner de touwtjes in handen.

Kunsthal Rotterdam Muziek overig, Tentoonstelling
20 juli 2024
amen x brutus

amen x brutus

Al 2 jaar brengt AMEN de 90's rave terug naar Rotterdam en nu zal de aankomende editie plaatsvinden in de absurdistische beelden tuin van Brutus, verwacht goede muziek, life performance art en leuke mensen!

Dance
20 juli 2024
Boogie Festival

Boogie Festival

Boogie Express viert haar 6-jarig jubileum met een spectaculair muziekfestival op de kade van Stadshaven Brouwerij met een indrukwekkende line-up.

Stadshaven Brouwerij Muziekfestival
21 juli 2024
Shine Festival

Shine Festival

Dit gratis toegankelijke evenement richt zich op de unieke sociale sfeer die salsa en bachata dansen met zich meebrengt. Ingericht voor 5.000 bezoekers, met maar liefst zeven area’s wordt het ultieme vakantiegevoel gecreëerd.

Dancefestival
27 juli 2024
Rotterdam Unlimited

Rotterdam Unlimited

Rotterdam Unlimited is het grootste, meest uitbundige en veelkleurige straatfestival van Europa waar alle culturen samenkomen.

Cultureel festival
t/m 8 aug 2024
Art Central Rotterdam 2024 - XL KunstWeekend

Art Central Rotterdam 2024 - XL KunstWeekend

Meer dan 30 kunstruimtes en instellingen slaan de handen ineen om Rotterdam in het teken te zetten van hedendaagse kunst.

Tentoonstelling

Check hier wat er nu en de komende tijd te doen is in Rotterdam