Agenda

Periode Genre
Periode
t/m
Genre
31 resultaten

december 2018

23 december 2018
Festival Stille Nacht

Festival Stille Nacht

Winterfestival met de beste beloftes op het gebied van americana, indiepop, folk en electronica, zoals Bent van Looy, a balladeer en Donna Blue.

Maassilo Highlights, Festivals, Hoogtepunt
23 december 2018
Swan Market Rotterdam - kersteditie

Swan Market Rotterdam - kersteditie

Shop jouw cadeautjes en must-haves op het gebied van: kleding, design, kunst, sieraden, speelgoed, gadgets, vintage, interieur items en meer. Krijg je trek van het winkelen? Er zijn meer dan 20 standjes met eten en drinken.

Van Nelle Fabriek Highlights, Grootstedelijk evenement, Hoogtepunt
29 december 2018
Sexy by Nature

Sexy by Nature

Het is de allereerste keer dat Sexy by Nature naar Rotterdam komt voor een evenement. Op zaterdag 29 december komt Sexy by Nature naar Rotterdam voor een historisch evenement, dit keer in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Een perfecte laatste avond uitgaan in 2018!

Highlights, Dance, Dancefestival
24 dec t/m 29 dec
Dave's Wintervariété

Dave's Wintervariété

Variétéshow met een spectaculair avondvullend programma vol komedie, circus en muziek.

Museumpark Highlights, Festivals, Kerst
22 dec t/m 30 dec
Kerstcircus Ahoy 2018

Kerstcircus Ahoy 2018

Door de unieke en steeds wisselende samenstelling van artiesten is Kerstcircus Ahoy elk jaar weer verrassend. Al eerder werd de ongeëvenaarde Hongaarse Post van Florian en Kevin Richter, de pole-act van African Dream Troupe, clown Don Christian en de teckelact van Diana Vediashkina aangekondigd.

Rotterdam Ahoy Highlights, Festivals, Hoogtepunt
t/m 30 dec 2018
Petit Palais Filmloods

Petit Palais Filmloods

Kijk in een warme loods op twee pleinen in het centrum van Rotterdam naar winterse, klassieke films.

Highlights, Film, Filmfestival

Dé agenda van Rotterdam

De mooiste tentoonstellingen, de beste festivals en concerten, de leukste feestjes én andere uitgaanstips? Wij helpen je bij het vinden. Want in Rotterdam gebeurt er altijd veel op verschillende plekken, je moet het alleen wél weten. En dan ook nog kunnen kiezen…

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie