Agenda

Periode Genre
Periode
t/m
Genre
26 resultaten

januari 2019

18, 19, 20 januari
Vuur & Vlam

Vuur & Vlam

Geniet van spectaculaire vuurshows, livemuziek, vuurkunstenaars, bijzondere installaties en theater.

Luchtpark Hofbogen Highlights, Hoogtepunt, Jeugdfestivals
21 januari 2019
Blue Monday Skate

Blue Monday Skate

Schaatsbaan Rotterdam organiseert op maandag 21 januari de allereerste Blue Monday Skate. Alle bezoekers kunnen zo de Blue Monday blues overwinnen.

Schaatsbaan Rotterdam Highlights, Uitgelicht
17 jan t/m 26 jan
De Vrienden van Amstel LIVE!

De Vrienden van Amstel LIVE!

Bekende artiesten zingen samen elkaars hits. Met dit jaar o.a. Anouk, DI-RECT, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie, Maan, Miss Montreal, Nick & Simon en Ronnie Flex.

Rotterdam Ahoy Highlights, Festivals, Pop / Rock

februari 2019

23 jan t/m 3 feb
International Film Festival Rotterdam 2019

International Film Festival Rotterdam 2019

Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is de Maasstad twaalf dagen lang een spannende, mondiale filmhoofdstad.

Highlights, Cultureel festival, Festivals

Dé agenda van Rotterdam

De mooiste tentoonstellingen, de beste festivals en concerten, de leukste feestjes én andere uitgaanstips? Wij helpen je bij het vinden. Want in Rotterdam gebeurt er altijd veel op verschillende plekken, je moet het alleen wél weten. En dan ook nog kunnen kiezen…

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie