Agenda

Periode Genre
Periode
t/m
Genre
25 resultaten

september 2019

20 september 2019
Dusty Mixed Feelings in de Bus

Dusty Mixed Feelings in de Bus

Een theatrale roadtrip met de bus en in het theater, doordrenkt met country, blues en rock-’n-roll. Met o.a. Frederique Spigt, Ocobar, Dusty Ciggaar en de Stokerij.

FC Walhalla Highlights, Pop / Rock, Uitgelicht
21 september 2019
TIKTAK Festival

TIKTAK Festival

TIKTAK komt met een eigen festival naar Rotterdam, met o.a. Lil Kleine, Bizzey, Frenna, Broederliefde en Kris Kross Amsterdam.

Festivals, Dancefestival, Hoogtepunt
21 september 2019
A Day at the Park

A Day at the Park

A Day at the Park is een festival met kwaliteitsmuziek van dj’s en live acts, je favoriete restaurants en de populairste hotspots.

Kralingse Bos & Plas Festivals, Cultureel festival, Dancefestival
20, 21, 22 september
Djemaa el Fna

Djemaa el Fna

Op 20, 21 en 22 september 2019 vindt Djemaa el Fna Rotterdam weer plaats in het Museumpark. Dwaal rond over de souk, proef smaakvolle gerechten, luister naar getalenteerde artiesten en ontdek de kleurrijke cultuur van het Midden-Oosten in het hart van Rotterdam.

Museumpark Highlights, Festivals, Culinair
25 sep t/m 29 sep
Camera Japan Festival

Camera Japan Festival

Het grootste festival voor Japanse film en cultuur in de Benelux.

LantarenVenster Highlights, Festivals, Film

Dé agenda van Rotterdam

De mooiste tentoonstellingen, de beste festivals en concerten, de leukste feestjes én andere uitgaanstips? Wij helpen je bij het vinden. Want in Rotterdam gebeurt er altijd veel op verschillende plekken, je moet het alleen wél weten. En dan ook nog kunnen kiezen…

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie