Agenda

Periode Genre
Periode
t/m
Genre
51 resultaten

juni 2018

23 juni 2018
Gin Festival Rotterdam

Gin Festival Rotterdam

Gin = in, dus het Gin Festival mag niet ontbreken in Rotterdam. Op zaterdag 23 juni wordt de Cruise Terminal Rotterdam voor een dag worden omgebouwd tot Gin-Tempel. Er zijn proeverijen, sprekers en een prachtig uitzicht natuurlijk.

Highlights, Culinair, Cultureel festival
21, 22, 23, 24 juni
CHIO Rotterdam

CHIO Rotterdam

Een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau en daarnaast ook hippische shows, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment.

Kralingse Bos & Plas Highlights, Hoogtepunt, Sportevenement
24 juni 2018
Get Loose

Get Loose

Naast internationale artiesten zoals Che Lingo en een nog geheime headliner zijn er veel Rotterdamse artiesten, zoals Winne, Hef, Equalz en Edson Cesar & Jerr (Broederliefde). Van buiten de stad is Fresku binnen gehaald.

Highlights, Festivals, Hoogtepunt
22, 23, 24 juni
Bluegrass Festival

Bluegrass Festival

Rauwe roots muziek in het Oude Noorden tijdens dit gratis toegankelijke festival. Headliner dit jaar is grootmeester van de vijfsnarige banjo: Tony Trischka.

Highlights, Cultureel festival, Festivals

Dé agenda van Rotterdam

De mooiste tentoonstellingen, de beste festivals en concerten, de leukste feestjes én andere uitgaanstips? Wij helpen je bij het vinden. Want in Rotterdam gebeurt er altijd veel op verschillende plekken, je moet het alleen wél weten. En dan ook nog kunnen kiezen…

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie