Maatregelen COVID-19: Vanaf 5 augustus geldt er in drukke Rotterdamse (winkel)gebieden een mondkapjesplicht. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Agenda

Periode Genre
Genre
Periode
t/m
17 resultaten

augustus 2020

12 aug t/m 30 aug
Pleinbioscoop meets LantarenVenster

Pleinbioscoop meets LantarenVenster

Geniet negentien dagen lang van de beste blockbusters en de leukste arthouse. Met voorprogramma en lekkere hapjes en drankjes op het terras.

Highlights, Festivals, Cultureel festival

september 2020

5 september 2020
Senc Senc Senc (18+)

Senc Senc Senc (18+)

Urban en eclectic experience met show, special acts, beleving en theater.

Beachclub Royal Festivals, Dance, Dancefestival
19 september 2020
A Day at the Park

A Day at the Park

A Day at the Park is een festival met kwaliteitsmuziek van dj’s en live acts, je favoriete restaurants en de populairste hotspots.

Kralingse Bos & Plas Highlights, Festivals, Cultureel festival
17, 18, 19, 20 september
Rotterdam Philharmonisch Gergiev Festival

Rotterdam Philharmonisch Gergiev Festival

Het Gergiev Festival is een meerdaags symfonisch festival van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en dirigent Valery Gergiev.

de Doelen Highlights, Festivals, Cultureel festival

Dé agenda van Rotterdam

De mooiste tentoonstellingen, de beste festivals en concerten, de leukste feestjes én andere uitgaanstips? Wij helpen je bij het vinden. Want in Rotterdam gebeurt er altijd veel op verschillende plekken, je moet het alleen wél weten. En dan ook nog kunnen kiezen…

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie