Agenda

Periode Genre
Periode
t/m
Genre
45 resultaten

april 2018

19, 20, 21 april
Motel Mozaïque

Motel Mozaïque

Avontuurlijk festival waarbij je nieuwe smaakmakers op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt. Met o.a. Weval, Joep Beving, JOHAN en Tamino.

Diverse locaties Highlights, Festivals, Hoogtepunt
27 april 2018
Koningsdag

Koningsdag

Slenteren over de vrijmarkt kan op verschillende plekken in de stad. De vrijmarkt is dit jaar op de Binnenrotte en een gedeelte van de Hoogstraat.

Diverse locaties Highlights, Braderie, Cultureel festival
t/m 29 apr 2018
Inside Out

Inside Out

Reprise van een voorstelling over individu en massa door Conny Janssen Danst.

Theater Rotterdam Schouwburg Highlights, Dans / Ballet

mei 2018

5 mei 2018
Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

Bevrijdingsdag vier je in Rotterdam. Met muziek, debat en theater. Optredens van o.a. Fedde le Grand, Winne, Mike Williams en vele anderen.

Het Park (bij de Euromast) & Schoonoord Highlights, Hoogtepunt, Muziekfestival

Dé agenda van Rotterdam

De mooiste tentoonstellingen, de beste festivals en concerten, de leukste feestjes én andere uitgaanstips? Wij helpen je bij het vinden. Want in Rotterdam gebeurt er altijd veel op verschillende plekken, je moet het alleen wél weten. En dan ook nog kunnen kiezen…

Check onze agenda en gebruik de selecteerde ‘tags’ of maak je eigen selectie met de uitgebreide filter om specifiekere informatie te zien.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie