Shoppen

Shoppen

De diversiteit die Rotterdam kenmerkt – de mensen, de gebouwen – zie je ook terug in het winkelaanbod. Grote warenhuizen, kleine boetieks, bijzondere winkelconcepten en unieke speciaalzaken maken van shoppen in Rotterdam een waar feestje. Voor high end modewinkels ga je naar de Meent, de Van Oldebarneveltstraat en de Pannenkoekstraat. Het Oude Noorden en de Nieuwe Binnenweg zijn verrassende zones, waar je vondsten doet waar je niet eens naar op zoek was.

Shoppen voor mannen

Shoppen voor mannen

Authentiek, gestyled of casual
Shoppen voor vrouwen

Shoppen voor vrouwen

Struin langs bijzondere boetieks
Shoppen voor de kids

Shoppen voor de kids

Voor de kleintjes en de grote
Rotterdamse musthaves

Rotterdamse musthaves

Wat is er leuker dan het geven van cadeaus? Het geven van lokale cadeaus! Je kan iedereen, inclusief jezelf, blij maken met deze authentieke Rotterdamse producten waaronder een Rotterdamse versie van de populaire The New Shopping Bag van SUSAN BIJL.

Ontdek ze hier!

Ontdek de boetieks van de Botersloot, Nieuwemarkt en Pannekoekstraat.

nsfavourites
Designwinkels in Rotterdam

Designwinkels in Rotterdam

Rotterdam is een stad met een levendige designscene. Ontwerpers vestigen zich er graag en beurzen als het internationaal geroemde OBJECT, maar ook de musea en galeries zetten design meer en meer in de schijnwerpers. Verder vind je in de Maasstad fijne designwinkels, waar je terecht kunt voor bijzondere producten, meubels, objecten en accessoires.

Lees verder

Share