Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Shoppen
Nishi Market

Shoppen

De diversiteit die Rotterdam kenmerkt – de mensen, de gebouwen – zie je ook terug in het winkelaanbod. Grote warenhuizen, kleine boetieks, bijzondere winkelconcepten en unieke speciaalzaken maken van shoppen in Rotterdam een waar feestje. Voor high end modewinkels ga je naar de Meent, de Van Oldebarneveltstraat en de Pannenkoekstraat. Het Oude Noorden en de Nieuwe Binnenweg zijn verrassende zones, waar je vondsten doet waar je niet eens naar op zoek was.

Shoppen voor mannen

Shoppen voor mannen

Authentiek, gestyled of casual
Shoppen voor vrouwen

Shoppen voor vrouwen

Originele winkels en bijzondere boetieks
Shoppen voor de kids

Shoppen voor de kids

Voor de kleintjes en de grote

Boekenweek \\ Boekwinkels

Omdat het van zaterdag 7 t/m zondag 31 maart Boekenweek is hebben wij vijf leuke boekwinkels geselecteerd. Met het Boekenweekgeschenk reis je zondag 15 maart gratis met de trein naar Rotterdam.

Boekhandel v/h Van Gennep

Boekhandel v/h Van Gennep

Op de Oude Binnenweg
Boekhandel Snoek

Boekhandel Snoek

Op de Meent
Donner

Donner

Rotterdams grootste boekwinkel
De Kleine Kapitein

De Kleine Kapitein

Kinderboeken en speelgoed
Yendor

Yendor

Specialist in stripboeken

In 1953 was de Lijnbaan de eerste autovrije winkelboulevard in Europa en het is nog steeds bekendste winkelstraat van de stad.

Sofie Couwenbergh, Wonderful Wanderings
Overdekte markten

Overdekte markten

Koud hè buiten? Gelukkig kun je vlees, vis, groente, fruit, delicatessen en andere benodigdheden ook bij de overdekte markten in Rotterdam halen. En als je de boodschappen al in huis hebt, je kunt er ook heen gaan voor een borrel en/of een hapje eten.

Hier vind je ze!
Rotterdamse musthaves

Rotterdamse musthaves

Wat is er leuker dan het geven van cadeaus? Het geven van lokale cadeaus! Je kan iedereen, inclusief jezelf, blij maken met deze authentieke Rotterdamse producten waaronder een Rotterdamse versie van de populaire The New Shopping Bag van SUSAN BIJL.

Ontdek ze hier!

Ontdek de boetieks van de Botersloot, Nieuwemarkt en Pannekoekstraat.

nsfavourites

Duurzaam winkelen

Zoals het een wereldstad betaamt, is Rotterdam een waanzinnige plek om te shoppen. Daarbij omarmt de stad ook allerlei experimenten. Zo zullen nieuwe ideeën en initiatieven je constant verrassen. Denk aan vintagepareltjes voor tweedehandskleding, winkels waar je je kleding kunt 'swappen' en hotspots waar je terecht kunt voor duurzame producten.

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie