Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Rebelz aan de Rotte

Restaurant

Rebelz aan de Rotte is gevestigd in een oude limonadefabriek aan de Rotte, in Hillegersberg (voorheen Kunst & Kitsch). Het eten hier draagt de signatuur van de Syrische chef-kok Maher Al Sabbagh (chef en eigenaar van restaurant Marres uit Maastricht). Dat betekent genieten van Mediterrane gerechten, met invloeden uit de bijzondere keukens van Syrië, Jordanië, Libanon en Israël.

De initiatiefnemers van het restaurant, Klaasjan Krook en Karin Nijman, vinden goede sfeer en smaak belangrijk, maar hebben ook nog een andere missie: ex-gedetineerde vrouwen aan een baan helpen. In het restaurant krijgen ze de kans om – opnieuw – te bouwen aan hun toekomst.

Kunstenaarsduo Arno Coenen en Iris Roskam (bekend van het plafond in de Markthal) tekenden voor het interieurontwerp.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:30 - 22:00
Woensdag 11:30 - 22:00
Donderdag 11:30 - 22:00
Vrijdag 11:30 - 22:00
Zaterdag 11:30 - 22:00
Zondag 11:30 - 22:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie