De Rotterdamse voorjaarsvakantie

Lees meer
Guido Pijper

5 tips voor een fijne voorjaarsvakantie in Rotterdam

6 februari 2020 door Lisette van Kleine Rotterdammer

Het is weer langer licht buiten en de eerste bollen lijken uit te bloeien tot gezellige lente bloemetjes: het wordt weer voorjaar! En omdat de voorjaarsvakantie voor de deur staat, deel ik graag mijn 5 favoriete uitjes met jullie. Met deze tips wordt de vakantie nóg leuker!

1. Ravotten in Plaswijckpark

Zijn jouw kids gek op buitenspelen? Neem ze mee naar Plaswijckpark! Wat mij betreft is dit één van de leukste parken van Nederland en toevallig gevestigd in Rotterdam. Ook als het regent ben je hier aan het juiste adres, want Plaswijckpark heeft een heuse binnenspeeltuin. Grote kans dat je hier wel een dagje zoet bent!
Plaswijckpark, Ringdijk 20, Rotterdam

2. Miniworld, de stad in het klein

Leuk voor Rotterdammers en niet-Rotterdammers: een bezoekje aan Miniworld Rotterdam. Bij Miniworld vind je Nederland in het klein en ook Rotterdam is er nagebouwd. En wist je dat Miniworld meer dan 7.000 bewoners telt? En wie goed oplet, zal zien dat sommige bewoners wel heel bijzonder zijn…
Miniworld, Weena 745, Rotterdam

3. Bezoek ‘Kikker en het avontuur’

Eén van de leukste theatervoorstellingen die je tijdens de vakantie kunt zien: Kikker en het avontuur (4+) in het Oude Luxor Theater op woensdag 26 februari. Er zijn nog wat kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij als je deze musical wilt bezoeken!
Oude Luxor Theater, Kruiskade 10, Rotterdam

4. Ga op ontdekking in Villa Zebra

Ken je Villa Zebra al? In dit unieke museum en kunstlaboratorium voor kinderen kan en mag alles! Nou ja, bijna alles dan. Kroost tussen de 3 en 6 jaar oud vermaakt zich met de tentoonstelling en workshops van ‘ZELF!’ en kids tussen de 7 en 12 jaar oud kunnen los bij ‘De Moestuin’.
Villa Zebra, Stieltjesstraat 21, Rotterdam

5. Laatste rondje schaatsen?

Geen ijs op de sloten maar wel zin om de ijzers onder te binden? Tot en met 27 februari kun je nog terecht bij Schaatsbaan Rotterdam. Schaatsen zijn er te huur, mocht je zelf niet over een paar beschikken. Zwieren maar!
Schaatsbaan Rotterdam, Toepad 95, Rotterdam

Je ziet het: er is genoeg te doen in het Rotterdamse. Heel veel plezier!

Ook leuk voor de kids

Shoppen voor je kids

Shoppen voor je kids

Wil je niet alleen zelf goed voor de dag komen, maar ook je kinderen, kl...
48 uur met de kids in Rotterdam

48 uur met de kids in Rotterdam

Ben je een paar dagen in Rotterdam? In dit reisplan vormen attracties ee...
In Rotterdam met kinderen

In Rotterdam met kinderen

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming of een leuk dagje uit met kids...

Kleine Rotterdammer

Lisette van Kleine Rotterdammer deelt via haar blog Kleine Rotterdammer de leukste Rotterdamse hotspots, merken en events voor mama’s en mini’s. Kijk voor meer inspiratie op www.kleinerotterdammer.nl.

Lisette Kleine Rotterdammer Lisette Kleine Rotterdammer
Lisette Kleine Rotterdammer