Villa Zebra


Villa Zebra maakt tentoonstellingen met beeldende kunst voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.

Er zijn tentoonstellingen, workshops, multimediaprojecten, festiviteiten en rondleidingen. Ook kunnen kinderen er hun verjaardag vieren. De tentoonstelling bekijken ze aan de hand van spannende vragen en opdrachten. Op woensdag, zaterdag en zondag mogen ze ook zelf aan de slag in een workshop. Tijdens schoolvakanties zijn er extra activiteiten. Het zebracafé, met uitzicht over de Maas, heeft een eenvoudige kaart en je kunt er spelletjes doen of een boek lezen.

Adres & Contact

info@villazebra.nl

Telefoon: 010 241 1717

Openings­tijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  12:00 - 17:00

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  12:00 - 17:00

 • Zaterdag

  12:00 - 17:00

 • Zondag

  12:00 - 17:00

Extra Informatie

Alleen in schoolvakanties op dinsdag en donderdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Prijsoverzicht


 • Prijs volwassene

  € 7,-

 • Prijs kind

  € 7,-


Meer culturele organisaties

De Cultuurschool

De Cultuurschool zijn Simone den Haan en Quinten Smith. Twee creatieve mensen die maatschappelijk bevlogen werken in de culturele sector. Zij bieden energieke kunst- en cultuureducatie aan, voor vrije tijd en onderwijs.
Culturele organisatie
Klik Hier

Witte de With, center for contemporary art

Witte de With Center for Contemporary Art is een internationale kunstinstelling met Rotterdam als thuisbasis. Sinds 1990 is het centrum de place to be voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wat er speelt in de wereld van de internationale hedendaagse kunst. Het is een van de belangrijkste instituten voor hedendaagse kunst in Nederland, en wordt internationaal gezien als een pionier op dit gebied. Een vooruitstrevend platform waar ruimte is voor zowel opkomende als gevestigde kunstenaars en curatoren.
Culturele organisatie Galerie Kunstinstellingen
Klik Hier

TENT

TENT is een tentoonstellingsruimte voor hedendaagse Rotterdamse kunst. Via een uiteenlopende programmering richt TENT zich op relevante en actuele ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst, waarbij de kunst van de stad wordt verbonden met wat er in de wereld gebeurt. De tentoonstellingsruimte is gevestigd in een monumentaal voormalig schoolgebouw aan de Witte de Withstraat, de cultuurstraat van Rotterdam. Het gebouw wordt gedeeld met Witte de With Center for Contemporary Art.
Culturele organisatie Galerie Kunstinstellingen
Klik Hier

Meer in Villa Zebra

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card