Onze blogs

Bij Rotterdam Tourist Information vertellen we je graag wat er in de stad leeft en gebeurt. Maar liever nog, laten we anderen hun verhaal doen. Hieronder lees je wat (inter)nationale bloggers geweldig vinden aan Rotterdam, wat de favoriete adressen van (bekende) Rotterdammers zijn én waar onze eigen medewerkers graag komen. Dat is nog eens inspirerend!

De leukste conceptstores van Rotterdam

De leukste conceptstores van Rotterdam

Rotterdam is booming en ook de conceptstores weten er steeds meer een plekje te bemachtigen. Ik hou van deze telkens veranderende winkels: om de zoveel tijd een wisselend interieur, nieuwe producten of weer iets anders te beleven. Ik nam een kijkje in mijn vier favoriete Rotterdamse conceptstores. Sla deze stores niet over in je zoektocht naar het perfecte cadeau!

13 dec 2018 door Elise Barends
De Rotterdam

Raymond bezoekt De Rotterdam van Rem Koolhaas met De Rotterdam Tours

De Rotterdam Tours biedt exclusieve rondleidingen aan in het gebouw De Rotterdam van architect REM Koolhaas gelegen op de Wilhelminapier. Na er ontelbare malen langs te zijn gefietst, besloot Raymond aan te sluiten bij een rondleiding van De Rotterdam Tours.

7 dec 2018 door Raymond Swaep
5 x indoor yoga tijdens de winter

5 x indoor yoga tijdens de winter

Rotterdammer Ellen Spoor is de oprichtster van Wereld van Yoga. Zij is ervan overtuigd dat je niet op een berg in India hoeft te wonen om met yoga balans te vinden in je dagelijkse, drukke stadsleven. Nieuwsgierig? Laat je inspireren met de tips van Ellen over yoga in het bruisende Roffa.

29 nov 2018 door Ellen Spoor
Oma met kleinzoon in het Museumpark

Struinen door het Museumpark Rotterdam in herfsttooi

Ben je een kunstliefhebber en houd je van wandelen? Vera combineert kunst en natuur in haar bezoek aan het Museumpark. Nieuwsgierig? Lees verder voor het eerste blog van Vera.

21 nov 2018 door Vera
Jack Bean interieur

Sarah en Maaike eten bij Jack Bean; a concrete jungle where vegan burgers are made

Sarah en Maaike ontdekken het groene Jack Bean aan het Weena. Hier is vlees uit, en vegan in! De dames genieten van de gezonde en groene gerechten en leren alles over de beloftes van Jack Bean die bijdragen aan een mooie en duurzame wereld.

16 nov 2018 door Sarah & Maaike
Raymond in tram 8

Ontdek de vele gezichten van Rotterdam met tram 8

Tram 8 brengt je van het groene en lommerrijke Hillegersberg dwars door de stad naar de oer- Rotterdamse stadswijk Spangen. Onderweg nodigen diverse leuke plekken en bezienswaardigheden je uit om even uit te stappen. Onze blogger Raymond uit Rotterdam stapte in bij Hillegersberg-Zuid en genoot van de dynamiek...

6 nov 2018 door Raymond Swaep
SLA gerechten

Elise eet lekker én gezond bij saladebar SLA

Tegen een gezellige lunch of diner met vrienden of familie zeg ik niet vaak nee. Ik vind het heerlijk om een lekker hapje buiten de deur te eten. Gelukkig kan dit steeds gezonder, zoals bij SLA. Deze biologische saladebar opende deze zomer de deuren op de Oude Binnenweg. Blogger Elise nam er samen met ...

1 nov 2018 door Elise Barends
Sarah en Maaike zijn in jazzy sferen bij Dizzy in Rotterdam West

Sarah en Maaike zijn in jazzy sferen bij Dizzy in Rotterdam West

Jazzcafé Dizzy, een van de bekendste jazzcafés van Nederland, is voor velen een bekende plek om gezellig een avond uit te gaan en onder het genot van een borrel te kunnen genieten van de ‘arty’ jazzambiance die er heerst. Maar je kunt er ook terecht om lekker te lunchen of dineren. Maaike en Sarah...

26 okt 2018 door Sarah & Maaike
Een dagje ultiem vermaak in het Plaswijckpark

Een dagje ultiem vermaak in het Plaswijckpark

Onze blogger Maaike bezocht onlangs met haar gezin en fotografe Emma het prachtige Plaswijckpark. In dit recreatiepark kun je op ontdekking in Wandelwijck, Speelwijck en Dierenwijck. Tijdens de herfstvakantie is het weer griezelen geblazen in Plaswijckpark. Vanwege Halloween zijn er kriebelende kruipers, ...

19 okt 2018 door Sarah & Maaike
Tijger in Diergaarde Blijdorp

5 toffe Rotterdamse buitenactiviteiten voor de herfstvakantie 

De herfstvakantie staat alweer voor de deur! En hoewel het al half oktober is, kan het niet op met het mooie nazomer-weer. Lisette van De Kleine Rotterdammer heeft een aantal fijne tips voor buitenactiviteiten voor de herfstvakantie.

12 okt 2018 door Lisette van Kleine Rotterdammer

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie