Onze blogs

Bij Rotterdam Tourist Information vertellen we je graag wat er in de stad leeft en gebeurt. Maar liever nog, laten we anderen hun verhaal doen. Hieronder lees je wat (inter)nationale bloggers geweldig vinden aan Rotterdam, wat de favoriete adressen van (bekende) Rotterdammers zijn én waar onze eigen medewerkers graag komen. Dat is nog eens inspirerend!

Een winterse wandeling door Kralingen

Een winterse wandeling door Kralingen

In de koude wintermaanden kan een frisse wandeling soms een welkome afwisseling zijn. Vera wandelt deze keer vanaf Rotterdam Blaak richting de Kralingse Plas. Treed in haar voetsporen en ontdek ook dit deel van Rotterdam.

18 jan 2019 door Vera
Iris en Bianca op de schaatsbaan

Schaatsen in Rotterdam

Elk jaar begint het rond december te kriebelen bij Iris en Bianca. Je zou het ‘ijskriebels’ kunnen noemen. Want sinds ze elkaar kennen gaan ze elke winter minimaal drie keer het ijs op. Wanneer het mee zit op natuurijs, maar sinds enkele jaren is een aantal rondjes schaatsen op Schaatsbaan Rotterdam ook v...

24 dec 2018 door Iris
Schaatsen in Plaswijckpark

5 tips voor de kerstvakantie

Lisette van de Kleine Rotterdammer kijkt enorm uit naar de komende feestdagen! Ze deelt zo net voor de kerstvakantie een lijstje met vijf tips voor activiteiten waar je vast nog wel een gaatje voor kunt vinden!

20 dec 2018 door Lisette van Kleine Rotterdammer
De leukste conceptstores van Rotterdam

De leukste conceptstores van Rotterdam

Rotterdam is booming en ook de conceptstores weten er steeds meer een plekje te bemachtigen. Ik hou van deze telkens veranderende winkels: om de zoveel tijd een wisselend interieur, nieuwe producten of weer iets anders te beleven. Ik nam een kijkje in mijn vier favoriete Rotterdamse conceptstores. Sla deze st...

13 dec 2018 door Elise Barends
De Rotterdam

Raymond bezoekt De Rotterdam van Rem Koolhaas met De Rotterdam Tours

De Rotterdam Tours biedt exclusieve rondleidingen aan in het gebouw De Rotterdam van architect REM Koolhaas gelegen op de Wilhelminapier. Na er ontelbare malen langs te zijn gefietst, besloot Raymond aan te sluiten bij een rondleiding van De Rotterdam Tours.

7 dec 2018 door Raymond Swaep
5 x indoor yoga tijdens de winter

5 x indoor yoga tijdens de winter

Rotterdammer Ellen Spoor is de oprichtster van Wereld van Yoga. Zij is ervan overtuigd dat je niet op een berg in India hoeft te wonen om met yoga balans te vinden in je dagelijkse, drukke stadsleven. Nieuwsgierig? Laat je inspireren met de tips van Ellen over yoga in het bruisende Roffa.

29 nov 2018 door Ellen Spoor
Oma met kleinzoon in het Museumpark

Struinen door het Museumpark Rotterdam in herfsttooi

Ben je een kunstliefhebber en houd je van wandelen? Vera combineert kunst en natuur in haar bezoek aan het Museumpark. Nieuwsgierig? Lees verder voor het eerste blog van Vera.

21 nov 2018 door Vera
Jack Bean interieur

Sarah en Maaike eten bij Jack Bean; a concrete jungle where vegan burgers are made

Sarah en Maaike ontdekken het groene Jack Bean aan het Weena. Hier is vlees uit, en vegan in! De dames genieten van de gezonde en groene gerechten en leren alles over de beloftes van Jack Bean die bijdragen aan een mooie en duurzame wereld.

16 nov 2018 door Sarah & Maaike
Raymond in tram 8

Ontdek de vele gezichten van Rotterdam met tram 8

Tram 8 brengt je van het groene en lommerrijke Hillegersberg dwars door de stad naar de oer- Rotterdamse stadswijk Spangen. Onderweg nodigen diverse leuke plekken en bezienswaardigheden je uit om even uit te stappen. Onze blogger Raymond uit Rotterdam stapte in bij Hillegersberg-Zuid en genoot van de dynamiek...

6 nov 2018 door Raymond Swaep
SLA gerechten

Elise eet lekker én gezond bij saladebar SLA

Tegen een gezellige lunch of diner met vrienden of familie zeg ik niet vaak nee. Ik vind het heerlijk om een lekker hapje buiten de deur te eten. Gelukkig kan dit steeds gezonder, zoals bij SLA. Deze biologische saladebar opende deze zomer de deuren op de Oude Binnenweg. Blogger Elise nam er samen met ...

1 nov 2018 door Elise Barends

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie