Voorjaarsvakantie in Rotterdam

Voorjaarsvakantie in Rotterdam

Welpjes in Blijdorp

Voorjaarsvakantie in Rotterdam

Wat te doen in de voorjaarsvakantie van 2019? Nou, naar Rotterdam toe gaan! Zowel met goed als slecht weer is er genoeg te doen.

Voor (grote) kinderen

De lente komt eraan! Dat betekent dat er veel jonge beestjes te zien zijn, zoals leeuwenwelpjes Asha, Reena en Mette in Diergaarde Blijdorp en alpaca veulen Guapa in Plaswijckpark. Na de kraamvisite aan die laatste kun je er ook nog gaan schaatsen. Voor een grotere ijsbaan kan je tot en met 28 februari terecht op Schaatsbaan Rotterdam. Is dit te koud? Ga dan met de kids naar een leuke toneelvoorstelling in de krokusvakantie, zoals Kikker en de vallende ster in het oude Luxor.

5 tips voor de vakantie

5 tips voor de vakantie

Blog van Kleine Rotterdammer
48 uur met de kids in Rotterdam

48 uur met de kids in Rotterdam

Blijf in Rotterdam overnachten
4x ontbijten met kids

4x ontbijten met kids

Blog van Breakfast in Rotterdam

Warm op in het museum

Eind februari en begin maart kan het nog behoorlijk fris zijn, maar gelukkig heeft Rotterdam tientallen goed verwarmde musea voor jong en oud. Er is zelfs één museum geheel voor kinderen: Villa Zebra. Boijmans, dat binnenkort sluit voor een grote verbouwing, besteedt aandacht aan 100 jaar Bauhaus met nederland ⇄ bauhaus – pioniers van een nieuwe wereld. Aan de buren van de Kunsthal zijn al 400 prenten van Picasso uitgeleend. Boijmans en het Maritiem Museum zijn maandag 25 februari extra geopend. Voor wie niet kan kiezen biedt de Museumnacht010 op 2 maart uitkomst!

Party People

Party People

Uitgaansgeschiedenis
Shadows

Shadows

in het Alfredo Jaar
Piraten in de haven

Piraten in de haven

van Professor Plons

Shop till you drop

Voor een dagje shoppen in de vakantie moet je in Rotterdam zijn. Het winkelaanbod is bijna te groot voor in één dag. De winkels in het centrum zijn dagelijks tot 19 uur geopend en op vrijdag is het koopavond tot 21 uur. Winkel je liever overdekt dan zijn er altijd nog twee grote winkelcentra: Alexandrium en Zuidplein. Verslijt je door het vele gewinkel je schoenen? Koop dan meteen nieuwe patta’s bij één van de sneakerwinkels die de stad rijk is.

10 x shoppen

10 x shoppen

Voor vrouwen
12 x shoppen

12 x shoppen

Voor mannen
11 x shoppen

11 x shoppen

Voor kids

Nachtje(s) Rotterdam

Zoals je hierboven leest is er in Rotterdam zoveel te doen dat de stad een goed alternatief is voor Carnaval of een weekje sneeuw. De stad is goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto, zonder sneeuwkettingen. Voor nog geen € 20,- slaap je al in een hostel. Wil je na een dagje stad juist relaxen in de spa, ga dan voor een design hotel. Of ga voor iets ertussenin.

PS Mocht je het feestgedruis toch missen, de Apres Skihut is zeven dagen per week geopend 😉 . Après-skiën niet je ding? Bekijk dan deze uitgaanstips.

Ook interessant voor jou?!

Boek je hotel in Rotterdam

Boek je hotel in Rotterdam

op Booking.com
Meivakantie

Meivakantie

Geniet van de lentezon
Pasen

Pasen

Een lang weekend Rotterdam

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie