Schaatsbaan Rotterdam


1 maart 2017 laatste dag van seizoen. Vanaf 17 uur gratis schaatsen!

Schaatsbaan Rotterdam beschikt over zowel een overdekte 400 meterbaan als een overdekte funbaan. Op het Koek & Zopieplein kun je warme chocolademelk drinken of genieten van een verse erwtensoep.

Bij Schaatsbaan Rotterdam worden schaatslessen aangeboden en kan je ook schoolschaatsen. Dat laatste is voor Rotterdamse scholen gratis. Als je zelf geen schaatsen hebt kun je die ook huren. Het dragen van handschoenen is verplicht, je kunt ze eventueel bij de schaatsshop van Schaatsbaan Rotterdam kopen.

Adres & Contact

Telefoon: 010 790 0514

Prijsoverzicht


  • Prijs volwassene

    € 5,50


Meer attracties

L'Homme Qui Marche

De man die loopt is een topstuk uit het begin van de moderne beeldende kunst. In de twintigste eeuw was het beeld een voorbeeld voor veel moderne kunstenaars. Mede door die waardering en de invloed die het beeld had op latere kunstenaars, is het beeld een ijkpunt in de ontwikkeling van de beeldhouwkunst. Ontworpen door: Auguste Rodin (1905)
Attractie Openbare kunst
Klik Hier

De Tenders Rotterdam

Ooit vervoerden de bootjes van De Tenders passagiers van het ss Rotterdam naar de Rotterdamse kade. Tegenwoordig kunnen de schepen ingezet worden voor een Stadscruise of voor groepsvervoer, vanaf iedere gewenste opstapplaats.
Attractie City Tours Haven Rondvaart Rondvaarten & Haven Tours op het water Veerpont Verhuur Verhuurbedrijf overige Vervoer
Klik Hier

De Majesteit

Sinds het in 1926 in de vaart kwam, behoort De Majesteit tot de grootste en meest luxueuze raderstoomboten van Europa. Na jarenlang als cruiseschip het continent te hebben doorkruist, is dit koninklijke stoomschip in 1999 gerestaureerd. De boot is meer dan 80 meter lang en 16 meter breed en biedt ruimte aan maximaal 600 gasten. Het interieur van de salons ademt, met haar sierlijke hout- en glaswerken, één en al nostalgie. Raderstoomboot De Majesteit kan gehuurd worden voor diverse evenementen, waaronder bedrijfsuitjes en dinnershows. Men kan het gehele schip huren of n van de 5 salons...
Attractie Culinair Dinnershow Rondvaart Rondvaarten & Haven Verhuur
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card