De Moestuin (7-12)

22 maart 2019 t/m 1 maart 2020

Jeugdfestivals, Tentoonstelling

Je plant een zaadje in de grond, of je laat het zomaar rondslingeren, en met óf zonder aandacht groeit daar een prachtige knol, kool of boon uit. Wat is er voor nodig om zo’n zaadje te laten groeien en kan dat ook anders? In De Moestuin van Villa Zebra onderzoek je dit samen met kunstenaars. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de aardbeien in het werk van Eelco Brand? Niet alleen zijn er kunstwerken te zien van meer dan tien kunstenaars, je kunt bij veel van hen op bezoek ín hun werkplek in Villa Zebra. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij Britt Dorenbosch. Je kunt haar helpen kijken naar vruchten, planten en andere groeiende dingen. Jouw ideeën gebruikt ze als inspiratie voor een enorm schilderij van verschillende soorten oogst van wel vier meter breed!

Villa Zebra

Villa Zebra maakt tentoonstellingen met beeldende kunst voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

Adres & Contact

Social Media

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€8, 00

Meer in Villa Zebra

t/m 2 maart 2020
ZELF! (2-6)

ZELF! (2-6)

In deze interactieve kunstinstallatie komen peuters en kleuters spelenderwijs in aanraking met hedendaagse kunst. Permanent.

Tentoonstelling

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie