Kikker en het avontuur (4-6)

26 februari 2020

Jeugdtheater

Bij Theater Terra weten ze wel raad met de groene kinderheld uit de prentenboekjes van Max Velthuijs. In een fonkelnieuwe familiemusical neemt de groep de kinderen opnieuw mee in de vrolijke, muzikale en avontuurlijke wereld van Kikker en zijn vriendjes. Kikker gaat samen met Rat op reis. Dan begint het hard te regenen en moeten ze snel terug naar huis. Maar daar wacht nog een veel groter avontuur, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij hulp halen. Kom je naar het theater om Kikker te helpen? En neem je paraplu maar mee.

Disclaimer
Voorstellingen van Luxor zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de bespelers behoren. Bezoekers zijn verplicht de door Luxor gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel naar het oordeel van Luxor de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij ons behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft Luxor het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.

Oude Luxor Theater

Het Oude Luxor Theater aan de Kruiskade is al sinds jaar en dag een podium voor nieuw en gevestigd cabarettalent, intieme concerten en mooie toneelproducties.

Specifieke openingstijden

  • 26 februari 2020, vanaf 14:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

van €13, 00 t/m €26, 00

Meer in Oude Luxor Theater

t/m 23 februari 2020
Rundfunk - Todesangstschrei

Rundfunk - Todesangstschrei

Over de nietsontziende ellende van de naderende dood.

Cabaret, Highlights, Uitgelicht
t/m 28 februari 2020
Martijn Koning - Koning van de toekomst

Martijn Koning - Koning van de toekomst

Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit.

Cabaret
t/m 22 maart 2020
Showponies 2 - De Alex Klaasen Revue

Showponies 2 - De Alex Klaasen Revue

In deze voorstelling staat alles op zijn kop.

Musical / Show

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie