Reizen omgeving Rotterdam

Reizen omgeving Rotterdam

Heb je zin om de omgeving van Rotterdam te ontdekken? Trein, metro, tram, bus en waterbus brengen je overal naartoe. Plan je route eenvoudig via www.9292.nl.

OV-chipkaart of app

Voor het reizen met het openbaar vervoer (OV) heb je een OV-chipkaart nodig. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende OV-chipkaarten van de RET (bus, tram, metro), waaronder 2x één uur reizen.

Ben je van plan om veel te reizen met het OV, dan kun je ook één van de volgende producten aanschaffen:

  • Rotterdam Welcome Card met 1, 2 of 3 dagen gratis reizen met bus, tram en metro van de Rotterdamse stadsvervoerder RET (plus 50 kortingen voor leuke dingen in Rotterdam). Vanaf € 12 voor 1 dag.
  • Tourist Day Ticket: een dagkaart waarmee je 24 uur lang met bus, tram, metro en waterbus kunt reizen in de hele provincie Zuid-Holland. De prijs bedraagt € 13,50.

Reizen via het water

Tip: met de Waterbus of spectaculaire Watertaxi reis je via de rivier de Maas naar diverse bestemmingen in Zuid-Holland, zoals Kinderdijk en Schiedam. Op de Waterbus kun je gebruik maken van de Tourist Day Ticket en gratis je fiets meenemen. De Watertaxi hanteert eigen tarieven, afhankelijk van het aantal zones dat je reist.

Fietsen in Rotterdam & regio

Fietsen in Rotterdam & regio

In Rotterdam en omstreken is het ontzettend leuk fietsen en je kunt – ...
Ontdek omgeving Rotterdam

Ontdek omgeving Rotterdam

Rotterdam zelf heeft veel te bieden, maar is ook de perfecte uitvalbasis...
(Openbaar) vervoer naar Rotterdam

(Openbaar) vervoer naar Rotterdam

Hoe kom je er? Rotterdam is uitstekend bereikbaar met de trein, bus, aut...

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie