Koningsdag in Rotterdam

Na drie jaar kunnen we op 27 april 2022 eindelijk weer Koningsdag vieren zoals we het gewend zijn. In Rotterdam is van alles te beleven: van festivals tot rommelmarkten en van kinderactiviteiten tot volle terrassen. Check hier een overzicht van alles wat er te doen is op Koningsdag in Rotterdam 2022.

Oranjebitter

Oranjebitter is terug, voor de 12e keer! Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie, in het Roel Langerakpark. Dit jaar is de slogan van Oranjebitter: ‘Iedereen gaat!’.  Koningsdag 2022 worden drie nationale feestdagen in één. De podia hebben huiselijke namen: de huiskamer, de tuin, de serre, de garage, de badkamer en natuurlijk de slaapkamer. Geniet van het meest uit de hand gelopen huisfeestje van Rotterdam!

Kralingse Bos Festival

In het Kralingse Bos kan je dansen en feesten bij verschillende area’s. Zo kan je lekker swingen bij de Fiesta Macumba stage, alle remmen losgooien bij de Fissa Stage, keihard meezingen bij de Silent Disco Stage, stevig stampen bij de Perron Stage en je wilde haren laten wapperen bij de Girls Gone Wild Stage.

Het Kroonjuweel

Het eerste feestje van het jaar op het fijne terrein van het Keilecafé: Het Kroonjuweel. In de Merwe Vierhavens geniet je dit jaar van drie podia vol met  lokaal en internationaal talent.

Containerbar Noord

Een gratis toegankelijk koningsdagfeestje op het altijd sfeervolle en gezellige Noordplein. Verwacht koude biertjes, cocktails, lekker eten en muziek.

Kingsland Festival

Genieten als een koning of koningin in het Zuiderpark. Trek je mooiste oranje outfit maar uit de kast en zet je schrap voor onder andere Afrojack, Benny Rodrigues, Talitha en Ronnie Flex.