Groepsuitjes
Met elkaar een drankje pakken bij het Stadspark Grotekerkplein - foto Adrienne Wildeman

Groepsuitjes

Ben je van plan om Rotterdam te bezoeken met je familie, vrienden of collega’s? Dan heb je de mogelijkheid om de stad als groep voor één dag te verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om langer te blijven en je bezoek uit te breiden met een overnachting. Er valt namelijk genoeg te beleven in Rotterdam! Je kunt bijvoorbeeld een actief dagje beleven op het strand van Hoek van Holland, het avontuur opzoeken ondernemen bij Outdoor Valley in het Bergse Bos, of met elkaar genieten van een concert in Rotterdam Ahoy.

Verrassende activiteiten voor groepen

Reserveer je bezoek om teleurstellingen te voorkomen

RIB Experience

RIB Experience

De snelste rondvaart in Rotterdam
Trompenburg Tuinen & Arboretum

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Een prachtige botanische tuin
Comedy Club Haug

Comedy Club Haug

Het stand-up comedy podium in Rotterdam
Escape Rooms ss Rotterdam

Escape Rooms ss Rotterdam

Ontrafel de geheimen en ontsnap
Poing-Arcade

Poing-Arcade

Een klassieke arcadehal met 30 spellen

Ontmoetingsplek

Rotterdam biedt verschillende leuke en gezellige locaties waar je met elkaar kunt afspreken voor een gezellige start van het avontuur. Een logische ontmoetingsplek is Rotterdam Centraal Station. De overdekte hal van het station maakt het een handige locatie om af te spreken, en er is zelfs een officieel meetingpoint in de vorm van het kunstwerk “Sunny Cloud” van John Körmeling.

Andere voor de hand liggende plekken zijn de Parkeren en Reizen (P+R)-terreinen, maar ook Alexandrium en Zuidplein, beide shoppings malls, zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer waardoor je gemakkelijk verder kunt reizen. Daarnaast zijn er nog andere leuke locaties om af te spreken zoals de Markthal, de Witte de Withstraat, het Park bij de Euromast, Historisch Delfshaven en de Kop van Zuid. Deze plekken kunnen je groepsuitje in Rotterdam een gezellige en leuke kickstart geven voordat je de stad gaat verkennen.

Programma op maat

Je kunt zelf je programma samenstellen met onderstaande tips, maar als je liever wat meer ondersteuning wilt, kun je ook de hulp inschakelen van een evenementenbureau om een op maat gemaakt programma te creëren. Check ook onze online hulp op de website van Rotterdam Partners, waar je nuttige informatie vindt over locaties en services die bij je bezoek passen. Maak er in alle gevallen een onvergetelijke ervaring van!

De top 10 van highlights

De top 10 van highlights

Bezienswaardigheden om samen te ontdekken
Verken de leukste attracties

Verken de leukste attracties

Hoogtepunten voor je groepsuitje
Ontdek de mooiste musea

Ontdek de mooiste musea

Kies uit deze 10 musea en kunstinstellingen
Ontdek Rotterdam op de fiets

Ontdek Rotterdam op de fiets

Rotterdam kun je prima per fiets ontdekken, maar het is nog beter om dat georganiseerd te doen. Want met een ervaren en enthousiaste gids die de stad goed kent, kun je veilig en informatief alle bekende en onbekende hotspots en must-sees van Rotterdam verkennen. De stad is fietsvriendelijk en heeft goed aangelegde fietspaden, waardoor het gemakkelijk is om er te fietsen. Er zijn verschillende bedrijven die fietstours inclusief fietsverhuur aanbieden.

Lees verder

Share