Sammie Sedano (Afteract)

24 november 2022

Pop en Rock

Sammie Sedano schrijft over de zoektocht naar eigen identiteit van een jonge maker in de grote stad. Met inspiratie uit het nachtleven en de geluiden uit de volksbuurten neemt hij je mee in zijn mysterieuze, confronterende wereld. Op 24 november staat artiest van Rotterdamse bodem in het café van BIRD.

Invloeden zoals Outkast, Dwele en Curtis Mayfield maar ook Kempi, Flink Namen en The Opposites zijn terug te horen in Sammie’s verhalende muziek. Zijn aankomende plaat ‘Parels van de Nacht’ staat vol live instrumenten, diepgaande teksten en meeslepende verhalen. Zijn innovatieve sound representeert een nieuwe generatie artiesten uit Rotterdam. Niet alleen in Nederland houdt Sammie’s sound zijn publiek in de ban: Zo shinede Sammie eerder ook op het wereldbekende Youtube-kanaal A COLORS SHOW.

BIRD

Podium, club en restaurant BIRD bevindt zich onder de Hofbogen in Rotterdam en biedt een programma vol jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe elektronica. In de vorige eeuw stond het gebied rond de Hofbogen al in het teken van een rijke muziektraditie. De eerste generatie Surinamers en zeelieden introduceerden hier soul, funk en r&b vanuit Amerika. Bird wil dit jazzverleden niet alleen een nieuw leven inblazen, maar updaten naar de 21ste eeuw.

Adres & Contact

Specifieke tijden

  • 24 november 2022, 22:00-23:30

Meer in BIRD

t/m 24 november 2022
Yellowstraps & YVES

Yellowstraps & YVES

De perfecte samensmelting van charmante neo-soul met funky jazz en R&B-invloeden.

Jazz of Wereldmuziek
t/m 24 november 2022
Linde Schöne

Linde Schöne

Linde Schöne

Pop en Rock
t/m 24 november 2022
360 Degrees: Chaos in The CBD

360 Degrees: Chaos in The CBD

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden.

Dance