Ásgeir

18 februari 2020

Pop / Rock

Met zijn alom geprezen debuut In The Silence schoot de populariteit van de IJslandse muzikant Ásgeir Trausti Einarsson omhoog als een uitbarsting van de beroemde Eyjafjallajökull-vulkaan. Zijn muziek vormt een wonderbaarlijke kruisbestuiving waarin indie-folk, R&B en elektronica samenzweren tot weerbarstige en hartverwarmende popsongs.

De liedjes op In the Silence hadden een bijzonder kenmerk: alle songteksten kwamen niet van Ásgeir zelf, maar zijn vader, poëet Einar Georg Einarsson. Opvolger Afterglow zette die stijgende lijn dapper voort, met extra nadruk op kleurrijke, vervormde synths en bijzondere experimenten met stem en elektronische beats.

Theater Rotterdam Schouwburg

TR Schouwburg is een plek voor dans, toneel en muziektheater voor een breed publiek – van de allerkleinsten tot en met de meest doorgewinterde operaliefhebber. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 18 februari 2020, 20:30-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€31, 50

Meer in Theater Rotterdam Schouwburg

t/m 24 februari 2020
Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys

Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys

Waylon keert in een theatertour terug naar zijn grote liefde: country.

Jazz / Wereld
t/m 24 februari 2020
Koek & Ui Van mij (4-6)

Koek & Ui Van mij (4-6)

Humoristische voorstelling over delen, vriendschap en eenzaamheid.

Jeugdtheater

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie