Fotografe Martine Damler-Mostert

Fotografe Martine Damler-Mostert

Ik moest een traantje wegpinken bij mijn vertrek uit Rotterdam, mijn stad. De afgelopen jaren heb ik er met veel plezier geleefd, de stad mooi zien worden, van binnen en van buiten.
Bloggers Ilse en Phuong

Bloggers Ilse en Phuong

Foodies Ilse en Phuong zijn van de online community Breakfast in Rotterdam. Ze werken allebei in de Centrale Bibliotheek en voor Rotterdam Tourist Information zetten ze maandelijks de leukste ontbijttips voor je op een rij!
Blogger Lisette Van der Kraan

Blogger Lisette Van der Kraan

“Niet lullen, maar poetsen”: een absoluut kenmerk van Rotterdam en al haar inwoners en een voelbaar aanwezige vibe in de stad. Alles kan hier, zolang je hard werkt, eerlijk en oprecht bent en vooral gewoon jezelf bent.
Blogger Elise Barends

Blogger Elise Barends

Vijfentwintig jaar geleden ging in Oud-Beijerland de vlag uit. Na drie jongens werd ik, eindelijk een meisje, geboren. Van jongs af aan kwam ik vaak in Rotterdam. Naar de bios, de Koopgoot, de Kunsthal of naar het Boijmans. Wanneer mijn broer in Rotterdam ging wonen was ik meteen verkocht: hier moest en zal ik ook gaan wonen.
Sarah & Maaike

Sarah & Maaike

Sarah Goslinga en Maaike van der Kaaij zijn collega’s, vriendinnen én hardloopmatties. Ze wonen al jaren in Rotterdam en zijn verzot op deze stad. Als bloggersduo maken ze jou deelgenoot van hun belevenissen in Rotterdam.
Blogger Liesbeth Limpens

Blogger Liesbeth Limpens

Liesbeth heeft roots aan de andere kant van de Maas, in Zuid Limburg. Daar merk je, behalve haar liefde voor goed en lekker eten, weinig meer van. Volgens haar is Rotterdam de leukste stad om te ontdekken zonder je toerist te voelen.
Blogger Nicolien De Koning

Blogger Nicolien De Koning

Ik ben verliefd. Verliefd op een stad. Niet zomaar een stad. Een stad waar het gebeurt. Wat gebeurt? Alles! Rotterdam is mijn thuis en ik vind het fantastisch!
Sander Daniels

Sander Daniels

‘Wat er zo mooi is aan de stad? Wat niet? Je hebt hier alles, of je nu flink wilt shoppen, op zoek bent naar mooie spots of dingen om je weekend mee door te brengen. Ik ben een Rotterdammer in hart en nieren en heb toch veel andere steden gezien, maar Rotterdam is en blijft top!’
Fotografe Fabiënne de Vlieger-Blokland

Fotografe Fabiënne de Vlieger-Blokland

Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer, opgegroeid nabij het Sparta stadion. Van daaruit kon je de Euromast zien wat toen de grootste attractie en het herkenningspunt van Rotterdam was. Het maakte niet uit op welke snelweg je naar Rotterdam reed, zodra je de Euromast zag wist je dat je bijna thuis was.
Vera

Vera

Vera voelt zich als een toerist in eigen land en doet verslag van haar wandelervaringen. Ze combineert haar passies wandelen en schrijven maar al te graag.
Raymond Swaep

Raymond Swaep

‘Wat vind je nu zo gaaf aan Rotterdam?’ vragen mensen me vaak! ‘Heb je even tijd? Er is zoveel te vertellen!’ is dan mijn reactie. Ongetwijfeld bekijk ik het door een Rotterdamse bril, maar de dynamiek en ontwikkeling van Rotterdam maken deze stad voor mij uniek. Ik vind het heerlijk om mijn enthousiasme over de stad over te brengen op andere mensen.