Rotterdam Art Week

Rotterdam Art Week

De Rotterdam Art Week vindt plaats van 9 t/m 12 februari 2023

Almicheal Fraay

Rotterdam Art Week

Kunst is overal, en al helemaal in Rotterdam van 9 tot en met 12 februari 2023. Kunst-, design- en architectuurliefhebbers vinden door de hele stad diverse beurzen, speciale openingen van tentoonstellingen in musea en kunstinstellingen, installaties in de open lucht, pop-up shows en open ateliers. Met eigen vervoer, het ov of per gratis lift in een van de speciale Rotterdam Art Week Mini’s is het geen kunst om overal te komen. Art is everywhere tijdens de Rotterdam Art Week.

Krachten gebundeld

Rotterdam is met al zijn musea en kunstinstellingen de tweede kunststad van Nederland, logisch dat er in 2000 een kunstbeurs kwam: Art Rotterdam. Als tegenhanger ontstond in 2009 designbeurs Object Rotterdam. Deze beurzen en andere kunstinstellingen in Rotterdam zijn geen concurrenten, maar vullen elkaar juist aan. Daarom werd in 2013 besloten om de krachten te bundelen onder de naam Rotterdam Art Week en de stad een week lang onder te dompelen in kunst. Naast Art Rotterdam en OBJECT is er ook de fotografiemanifestatie Haute Photographie en The New Current. Bezoek rotterdamartweek.info voor de complete programmering.

Eat, sleep, art fair, repeat

Als je tijdens de Rotterdam Art Week meerdere kunstbeurzen en tentoonstellingen wilt bezoeken dan is het handig om alvast een hotel te reserveren. In restaurants hoef je niet per se te reserveren, want er zijn er genoeg in Rotterdam; voor elke smaak en elk budget is er wel wat te vinden.

Ook handig?!

Tofste hotels

Tofste hotels

Want je moet ook bijkomen!
9 x lokaal eten

9 x lokaal eten

Culinaire afsluiting
De beste musea

De beste musea

en kunstinstellingen in Roffa