Rotterdam Art Week

Rotterdam Art Week

De Rotterdam Art Week vindt plaats van 31 januari t/m 4 februari 2024

Almicheal Fraay

Rotterdam Art Week

Kunst is overal, en al helemaal in Rotterdam tijdens de Rotterdam Art Week van 31 januari t/m 4 februari 2024. Kunst-, design- en architectuurliefhebbers vinden door de hele stad diverse beurzen, speciale openingen van tentoonstellingen in musea en kunstinstellingen, installaties in de open lucht, pop-up shows en open ateliers. Bezoek rotterdamartweek.com voor de complete programmering.

Krachten gebundeld

Rotterdam is met al zijn musea en kunstinstellingen de tweede kunststad van Nederland, logisch dat er in 2000 een kunstbeurs kwam: Art Rotterdam. Als tegenhanger ontstond in 2009 designbeurs Object Rotterdam. Deze beurzen en andere kunstinstellingen in Rotterdam zijn geen concurrenten, maar vullen elkaar juist aan. Daarom werd in 2013 besloten om de krachten te bundelen onder de naam Rotterdam Art Week en de stad een week lang onder te dompelen in kunst. Naast Art Rotterdam en OBJECT is er ook de jaarlijkse fotobeurs Rotterdam Photo, de manifestatie Haute Photographie en The New Current.

Eat, sleep, art fair, repeat

Als je tijdens de Rotterdam Art Week meerdere kunstbeurzen en tentoonstellingen wilt bezoeken dan is het handig om alvast een hotel te boeken. Restaurants kun je ook het beste vooraf reserveren al zijn er genoeg in Rotterdam; voor elke smaak en elk budget is er wel wat te vinden.

Ook handig!

Tofste hotels

Tofste hotels

Een goed bed essentieel na een hele dag indrukken opdoen.
Lekker eten & drinken

Lekker eten & drinken

Rotterdam smaakt ook culinair naar meer
10 x musea en kunstinstellingen

10 x musea en kunstinstellingen

Nog meer kunst & cultuur