NN North Sea Jazz Festival 2019

12, 13, 14 juli

Festivals, Highlights, Jazz / Wereld

Musici uit de jazzwereld komen al jaren naar Ahoy om fantastische shows neer te zetten op Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival. Drie dagen lang trakteren wereldsterren én nieuw talent het publiek op geweldige muzikale performances. Van jazz tot blues en van soul tot latin; alle genres komen voorbij op dit grootste indoor jazzfestival ter wereld.

Line-up
De eerste namen zijn inmiddels bekend: Young Gun Silver Fox, Rag’n’Bone Man, Toto, Janelle Monáe, Ms. Lauryn Hill, Burt Bacharach, Diana Krall, Jamie Cullum, Joe Jackson, Chance the Rapper, Jonathan Jeremiah en Marc Broussard.

Share

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt al ruim 45 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een congres- en vergadercentrum, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

Specifieke openingstijden

  • 12 juli 2019
  • 13 juli 2019
  • 14 juli 2019

Meer in Rotterdam Ahoy

t/m 27 april 2019
Nacht van Oranje

Nacht van Oranje

Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje. Met dit jaar o.a. Gerard Joling en Danny de Munk.

Koningsdag, Muziekfestival
t/m 28 april 2019
Kingsland Festival

Kingsland Festival

Op Koningsdag is het dit jaar op het buitenterrein van Rotterdam Ahoy ook feest, want Kingsland Festival strijkt er neer met o.a. Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Bizzey, Brennan Heart, D-Block & S-te-fan, Benny Rodrigues en Camelphat.

Dance, Dancefestival, Festivals
t/m 17 juni 2019
AnimeCon

AnimeCon

AnimeCon is het festival voor liefhebbers van anime, manga, comics, games en cosplay.

Cultureel festival

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie