Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

NN North Sea Jazz Festival 2020

10, 11, 12 juli

Festivals, Highlights, Jazz / Wereld

Musici uit de jazzwereld komen al jaren naar Ahoy om fantastische shows neer te zetten op het North Sea Jazz Festival. Drie dagen lang trakteren wereldsterren én nieuw talent het publiek op geweldige muzikale performances. Van jazz tot blues en van soul tot latin; alle genres komen voorbij op dit grootste indoor jazzfestival ter wereld.

Line-up 2020
De headliners zijn: Lionel Richie op vrijdag 10 juli, Diana Ross op zaterdag 11 juli en Alicia Keys op zondag 12 juli. Het festival opent dit jaar met een speciaal openingsconcert van John Legend op donderdagavond 9 juli.

Andere al aangekondigde artiesten zijn Gregory Porter, Ibrahim Maalouf, Joe Bonamassa met het Metropole Orkest, Michael Kiwanuka, Burna Boy, Black Pumas, Yola en Brittany Howard.

Share

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt al bijna 50 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een congres- en vergadercentrum, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

Specifieke openingstijden

  • 10 juli 2020
  • 11 juli 2020
  • 12 juli 2020

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

van €25, 00 t/m €99, 00

Meer in Rotterdam Ahoy

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie