Boogie Festival

20 juli 2024

Muziekfestival

Zomerse vibe

Boogie Festival belooft een onvergetelijke dag vol muziek en zomerse vibes te worden. Het festivalterrein, dat bijna 3000m2 beslaat, zal voor één dag worden omgetoverd tot een tropisch walhalla voor 2500 bezoekers en maar liefst drie verschillende podia herbergen. Naast de imposante mainstage kunnen bezoekers genieten van de Tropical Stage’ die gehost wordt door Schuurkantine en ontdekken wat er schuilgaat achter de mysterieuze deuren van de Secret Stage van Blurred.

Disco, House & Urban

De muziek zal een opgewekte mix zijn van disco, house en urban, terwijl het terrein zelf wordt aangekleed in zomerse sferen. De zomerse muziek in combinatie met de voorbijvarende boten in de Merwehaven en een prachtige zonsondergang aan het water zullen zorgen voor een uniek decor. Bezoekers zullen echt het gevoel krijgen voor één dag op vakantie te zijn in eigen land.”

Stadshaven Gastropub

Ook aan eten is gedacht. De waterfront gastropub van Stadshaven Brouwerij zal dit voor haar rekening nemen, met een scala aan smakelijke (barbecue)gerechten en verschillende vegetarische opties.

Stadshaven Brouwerij

Een gedurfde craftbier brouwerij én gastropub

Adres & Contact

  • Galileistraat 24
  • 3029 AM Rotterdam

Social Media

Specifieke tijden

  • 20 juli 2024, 13:00-23:00

Prijsoverzicht

€ 30 t/m € 34.5