Afrovibes Take Over

9 oktober 2022

Tentoonstelling

Zondag 9 oktober neemt Afrovibes het Auditorium van de Kunsthal over voor een dag vol dans, muziek en art performances. Kom langs en doe mee!

Dit jaar staat Afrovibes in het teken van het thema Rupture Rapture: de verrukking en het plezier dat we krijgen uit ons contact met anderen. En de verscheurdheid en ontwrichting die kan onstaan tussen mensen en culturen. Afrovibes Festival brengt de negentiende editie opnieuw een programma dat de diversiteit en kracht van verandering in het Afrikaanse continent laat zien. Dit jaar ligt de focus vooral op West Afrika en de West-Afrikaanse diaspora in Europa. De choreografen, regisseurs, schrijvers, dansers, acteurs en grafisch ontwerpers komen uit Senegal, Ivoorkust, Kameroen, Guinee, Congo, uit Kenia en Zuid-Afrika en uit de Afrikaanse diaspora in Frankrijk, Oostenrijk, BelgiĆ« en Nederland. 

Share

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam, in een opvallend gebouw ontworpen door het Rotterdamse bureau OMA/Rem Koolhaas, werd geopend in 1992.

Meer in Kunsthal Rotterdam

t/m 19 juli 2024
Friday Night LIVE

Friday Night LIVE

Start je weekend in de Kunsthal met Friday Night LIVE! Food, drinks, music & performances en een flinke dosis kunst. Iedere editie heeft een andere Rotterdamse partner de touwtjes in handen.

Muziek overig, Tentoonstelling
t/m 9 februari 2025
Thomas J Price

Thomas J Price

De Kunsthal Rotterdam presenteert de eerste Nederlandse solotentoonstelling van de Britse kunstenaar Thomas J Price (1981, Londen).

Tentoonstelling