25% korting
op vertoon van de Rotterdam Welcome Card

Kunsthal Rotterdam

Architectuur, Museum
25% korting
op vertoon van de Rotterdam Welcome Card
Meer informatie

De in 1992 opgerichte Kunsthal Rotterdam neemt een unieke positie in binnen het Nederlandse culturele landschap. Met contrastrijke en spraakmakende tentoonstellingen en activiteiten en altijd meerdere tentoonstellingen tegelijk, weet de Kunsthal op innovatieve wijze steeds weer nieuw publiek aan zich te binden.

Het iconische gebouw, ontworpen door de vermaarde architect Rem Koolhaas, biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Een plek voor inspiratie en ontmoetingen. De Kunsthal biedt met ongeveer 25 tentoonstellingen per jaar een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen. Van moderne meesters en hedendaagse kunst tot vergeten culturen, fotografie, mode en design. Met een breed programma aan activiteiten voor jong en oud, aandacht voor talentontwikkeling en vele samenwerkingen in de stad Rotterdam en ver daarbuiten. 

DE KRACHT VAN SAMENWERKEN

Door samen te werken met een breed scala aan (culturele) instellingen, musea, kunstenaars en bedrijven in binnen- en buitenland zijn jaarlijks prestigieuze tentoonstellingen, nog onbekende oeuvres, intieme presentaties en onverwachte thematentoonstellingen in de Kunsthal te zien. Grote namen naast bijzondere ontdekkingen, van een hoge kwaliteit en met ruimte voor de actualiteit en het persoonlijke verhaal. De Kunsthal biedt hierbij een podium en richt de spotlights op haar partners. 

Share

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00

Op dit moment in Kunsthal Rotterdam

t/m 15 december 2023
Friday Night LIVE

Friday Night LIVE

Elke derde vrijdag van de maand kun je in de Kunsthal terecht voor food & drinks, music & performances, maar bovenal een bruisend programma met een flinke dosis kunst. Iedere editie heeft een andere Rotterdamse partner de touwtjes in handen.

Tentoonstelling
t/m 21 januari 2024
‘Fancy Some Friction, Honey?’

‘Fancy Some Friction, Honey?’

De Rotterdamse galeriehouder Cokkie Snoei speelt al meer dan 30 jaar een belangrijke rol in het kunstklimaat in de stad.

Tentoonstelling
t/m 23 januari 2024
KunstKoppels

KunstKoppels

Doe mee met KunstKoppels! Ontmoet in de Kunsthal iemand die voor jou helemaal nieuw en onbekend is en bezoek samen de tentoonstelling Ai Weiwei. In Search of Humanity.

Tentoonstelling