Rotterdam Tourist Information (VVV)

Rotterdam Tourist Information

Inspireren, informeren & toffe producten

Iris van den Broek

Rotterdam Tourist Information (VVV)

De cityhosts van Rotterdam Tourist Information staan voor je klaar om je van alles te vertellen over de stad. Laat je inspireren, ontvang advies op maat en bestel je tickets voor de leukste tours, musea en evenementen. Ook op eigen houtje valt hier een boel te ontdekken. Maak kennis met het werk van Rotterdamse designers in de giftshop, pak een folder vol met leuke tips en weetjes of dompel je onder in de Rotterdam Discovery. Lees hier meer over de coronamaatregelen

Onze vestigingen

Coolsingel

Coolsingel

In het hart van de stad
Rotterdam Centraal

Rotterdam Centraal

Op het station
Hoek van Holland

Hoek van Holland

Ook in 'Rotterdam Beach'

Informatie, inspiratie & cadeaus

In de Rotterdam Tourist Information stadspromotiecentra, aan de Coolsingel in de hal van Rotterdam Centraal en in Hoek van Holland, staan onze medewerkers klaar met informatie en inspiratie om jouw bezoek aan Rotterdam nog leuker te maken. Ook schaf je bij ons de Rotterdam Welcome Card en tickets (vaak met korting!) aan voor tours, musea en evenementen. Op de Coolsingel en bij Love Rotterdam. Gifts, Food & More kun je terecht voor originele cadeaus en souvenirs van Rotterdamse merken:

 

Susan Bijl

Susan Bijl

The New Shopping Bag
Kaapse Brouwers

Kaapse Brouwers

Echte Rotterdamse biertjes
Icon010

Icon010

Architectuur op mokken en tassen

Cadeaubonnen

Rotterdam Tourist Information verkoopt de volgende cadeaubonnen: Fashioncheque, Bioscoopbon, Boekenbon, bol.com cadeaukaart, Kunstbon, Podiumcadeaukaart, VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg. De drie soorten VVV bonnen zijn ook online verkrijgbaar.

Rotterdam Discovery

Rotterdam Discovery is dé startplek voor een bezoek aan Rotterdam. We nemen je mee op een ontdekkingstocht door onze stad. Midden in de Discovery staat een grote maquette van Rotterdam met de nieuwste bouwprojecten erop, waardoor je ook de toekomst van de stad kunt ontdekken. Rotterdam Discovery zit in Rotterdam Tourist Information Coolsingel.

Port Pavilion

Port Pavilion

Enthousiaste HavenHosts helpen je op weg bij het samenstellen van jouw ideale havenuitje.

Winkel dicht?

Voor vragen of inspirerende tips kun je ook altijd terecht op deze website, onze social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram) of neem telefonisch, via de chat of per mail contact op. Ook hebben wij een gratis Rotterdam App.