Rotterdam Tourist Information

Rotterdam Tourist Information

Inspireren, informeren & toffe producten

Bezoekers in de winkel Love Rotterdam. Gifts, Food & More op Rotterdam Centraal | foto Iris van den Broek

Rotterdam Tourist Information

De cityhosts van Rotterdam Tourist Information (VVV) staan klaar om je alles te vertellen over de stad. Laat je inspireren, ontvang advies op maat en bestel je tickets voor de leukste tours, musea en evenementen. Ook zelfstandig valt er hier veel te ontdekken. Vraag om een gratis Official City Map en ontdek de toeristische locaties, bezienswaardigheden en de leukste tips buiten de gebaande paden. Maak daarnaast kennis met het werk van Rotterdamse designers in de giftshop ‘Love Rotterdam. Gifts, Food & More‘.

Onze vestigingen

Onze giftshop

Onze giftshop

op Rotterdam Centraal
Rotterdam Centraal

Rotterdam Centraal

Op het station
Hoek van Holland

Hoek van Holland

Ook in 'Rotterdam Beach'

Informatie, inspiratie & cadeaus

In de Rotterdam Tourist Information stadspromotiecentra, in de hal van Rotterdam Centraal en in Hoek van Holland, staan onze medewerkers klaar met informatie en inspiratie om jouw bezoek aan Rotterdam nog leuker te maken. Bij Love Rotterdam. Gifts, Food & More kun je terecht voor originele cadeaus en souvenirs van Rotterdamse merken.

 

Susan Bijl

Susan Bijl

The New Shopping Bag
Kaapse Brouwers

Kaapse Brouwers

Echte Rotterdamse biertjes
Icon010

Icon010

Architectuur op mokken en tassen

Cadeaubonnen

Rotterdam Tourist Information verkoopt de volgende cadeaubonnen: Fashioncheque, Bioscoopbon, Boekenbon, bol.com cadeaukaart, Podiumcadeaukaart, VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg. De drie soorten VVV bonnen zijn ook online verkrijgbaar.

Port Pavilion

Port Pavilion

Enthousiaste HavenHosts helpen je op weg bij het samenstellen van jouw ideale havenuitje.

Winkel dicht?

Voor vragen of inspirerende tips kun je ook altijd terecht op deze website, onze social media kanalen (Facebook en Instagram) of neem telefonisch, via de chat of per mail contact op. Ook hebben wij een gratis Rotterdam App.