Rotterdam Tourist Information (VVV)

Rotterdam Tourist Information

Inspireren, informeren & toffe producten

Rotterdam Tourist Information Coolsingel - Iris van den Broek

Rotterdam Tourist Information (VVV)

Wij zijn Rotterdam Tourist Information. Wij zijn trots op Rotterdam, onze stad die altijd in beweging is. Dat willen we overbrengen op onze bezoekers. Wij worden enthousiast als zij een onvergetelijke en verrassende ervaring hebben in onze sprankelende stad vol tegenstellingen. Met veel plezier en voortvarendheid zetten wij onze expertise in om daaraan bij te dragen.

Informatie, inspiratie & cadeaus

In de Rotterdam Tourist Information stadspromotiecentra, aan de Coolsingel in de hal van Rotterdam Centraal en in Hoek van Holland, staan onze medewerkers klaar met informatie en inspiratie om jouw bezoek aan Rotterdam nog leuker te maken. Ook schaf je bij ons de Rotterdam Welcome Card en tickets (vaak met korting!) aan voor tours, musea en evenementen. Op de Coolsingel en bij Love Rotterdam. Gifts, Food & More kun je terecht voor originele cadeaus en souvenirs van Rotterdamse merken:

 

Onze vestigingen

Coolsingel

Coolsingel

In het hart van de stad
Rotterdam Centraal

Rotterdam Centraal

Op het station
Hoek van Holland

Hoek van Holland

Ook in 'Rotterdam Beach'
Jeugd Vakantiepaspoort

Jeugd Vakantiepaspoort

Het Jeugd Vakantiepaspoort is voor alle basisschoolkinderen (4 t/m 12 jaar) uit Rotterdam en omgeving. Zij krijgen het paspoort op school uitgereikt. Het staat vol leuke sportieve, recreatieve en educatieve dingen om te doen in de stad. Zo kun je bij ons in de Rotterdam Discovery een speurtocht doen en een ansichtkaart maken.

Kom langs!

Rotterdamse merken te koop bij ons

Susan Bijl

Susan Bijl

The New Shopping Bag
Kaapse Brouwers

Kaapse Brouwers

Echte Rotterdamse biertjes
Icon010

Icon010

Architectuur op mokken en tassen

Cadeaubonnen

Rotterdam Tourist Information verkoopt de volgende cadeaubonnen: Fashioncheque, Bioscoopbon, Boekenbon, bol.com cadeaukaart, Kunstbon, Podiumcadeaukaart, VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg. De drie soorten VVV bonnen zijn ook online verkrijgbaar.

Rotterdam Discovery

Rotterdam Discovery is dé startplek voor een bezoek aan Rotterdam. We nemen je mee op een ontdekkingstocht door onze stad. Midden in de Discovery staat een grote maquette van Rotterdam met de nieuwste bouwprojecten erop, waardoor je ook de toekomst van de stad kunt ontdekken. Rotterdam Discovery zit in Rotterdam Tourist Information Coolsingel.

Winkel dicht?

Voor vragen of inspirerende tips kun je ook altijd terecht op deze website, onze social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram) of neem telefonisch of per mail contact op. Ook hebben wij een gratis Rotterdam App en de nieuwsbrief Uit in Rotterdam.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie