Friday Night Tours

20 september 2024

Tentoonstelling

Tijdens KunstHoppen neemt de gids je in een vlot tempo mee langs verschillende kunstwerken en objecten, kriskras door de Kunsthal, en laat je tegelijk met andere ogen naar het bijzondere gebouw kijken. Zo ontdek je in rap tempo diverse tentoonstellingen, waaronder Richard Avedon: Relationships én het Kunsthalgebouw. 

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam, in een opvallend gebouw ontworpen door het Rotterdamse bureau OMA/Rem Koolhaas, werd geopend in 1992.

Specifieke tijden

  • 20 september 2024, 17:00-22:00

Meer in Kunsthal Rotterdam

t/m 20 september 2024
Friday Night LIVE

Friday Night LIVE

Start je weekend in de Kunsthal met Friday Night LIVE! Elke derde vrijdag van de maand kun je in de Kunsthal terecht voor food & drinks, music & performances en een flinke dosis kunst. Iedere editie heeft een andere Rotterdamse partner de touwtjes in handen.

Muziek overig
t/m 2 februari 2025
Aimée de Jongh

Aimée de Jongh

Vanaf zaterdag 5 oktober 2024 presenteert Kunsthal Rotterdam een overzichtstentoonstelling van de bekroonde graphic novel auteur, illustrator en animator Aimée de Jongh (1988).

Tentoonstelling
t/m 9 februari 2025
Thomas J Price

Thomas J Price

De Kunsthal Rotterdam presenteert de eerste Nederlandse solotentoonstelling van de Britse kunstenaar Thomas J Price (1981, Londen).

Tentoonstelling