Ukraine: find the latest information regarding the ongoing situation and emergency traveling to the Netherlands

Oud & Nieuw in Rotterdam

In Rotterdam kun je knallend 2020 in, want het Nationale Vuurwerk is dit jaar op drie plaatsen in de stad. Daarna zijn er genoeg leuke Oud & Nieuwfeestjes om door te halen. Je kater goed wegspoelen kan bij de nieuwjaarsduiken in Nesselande en Kralingen.

Kom gratis met de metro

Ook dit jaar rijden er weer gratis metro’s van en naar het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Metrolijnen C en E van de RET rijden op 31 december tussen 22.00 en 02.00 uur een speciale dienstregeling. Iedere 10 minuten rijdt metro C tussen Capelsebrug en Vijfsluizen en lijn E tussen Meijersplein en Slinge. De toegangspoortjes staan tussen 22.00 en 02.00 uur open, waardoor je gratis met de metro kunt reizen. Stap uit bij metrostation Beurs of Wilhelminaplein en loop in enkele minuten naar Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Je auto kun je bij de meeste P + R’s gratis parkeren en dan de metro pakken.

Nog meer shows

Feestjes

voor na het Nationale Vuurwerk

Nieuwjaarsduik Nesselande

Nieuwjaarsduik Nesselande

Start het jaar met een frisse duik in Nesselande en waag een sprong in de Zevenhuizerplas! Het evenement start traditiegetrouw om 14.00 uur.

Alle info

Nieuwjaarsduik te koud?

Op bevroren water kun je op nieuwjaarsdag ook een ‘duik’ nemen; Schaatsbaan Rotterdam (12-20 uur) en IJsvrij Park Festival (12.00-20.00 uur) zijn open. Een filmpje pakken kan in één van de vijf Rotterdamse bioscopen. Nog wat lekkere hapjes in huis halen kan ook, een deel van de supermarkten zijn geopend op Nieuwjaar.

Ook leuk!

Highlights 2020

Highlights 2020

Nieuwe festivals, evenementen en gebouwen
Winter in Rotterdam

Winter in Rotterdam

Bekijk de leukste evenementen
Schaatsen

Schaatsen

Ook op nieuwjaarsdag