Folders bestellen
Op de stadsplattegrond ontdek je dé toeristische locaties en bezienswaardigheden van Rotterdam | Iris van den Broek

Folders bestellen

Via shop.rotterdam.info kun je de Official City Map Rotterdam en diverse (gratis) folders en brochures bestellen om je verblijf in Rotterdam nóg leuker te maken. Of je nu op zoek bent naar de beste bezienswaardigheden, verborgen juweeltjes, of de nieuwste hotspots, deze informatieve materialen helpen je het meeste uit je bezoek te halen.

Brochure Ontdek Rotterdam

Zin in een rondje Rotterdam? Kies één van de wandel- en fietsroutes uit de Ontdek Rotterdam gids en doe, in een paar uur tijd, de ene na de andere ontdekking! En het beste van alles: je kunt deze ontdekkingstocht helemaal op eigen tempo doen, in slechts een paar uur tijd of gedurende een hele dag. Lees hier meer over de brochure of bestel hem hier: shop.rotterdam.info.

City Map Rotterdam

De City Map is handig als je voor het eerst Rotterdam bezoekt, maar de stadsplattegrond is ook bruikbaar en makkelijk voor iedereen die Rotterdam al iets beter kent. Op de stadsplattegrond ontdek je dé toeristische locaties en bezienswaardigheden van Rotterdam. Alles staat duidelijk aangegeven, zodat je snel ziet waar je bent, of waar je naartoe wilt. Lees hier meer over de City Map of bestel hem hier: shop.rotterdam.info.