Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Rondje Rotterdam

Rondje Rotterdam

Voor de wandelaars onder ons: de brochure Rondje Rotterdam. De route in deze brochure leidt je langs iconische architectuur en toont je de eclectische mix van oud en nieuw waar Rotterdam bekend om staat. Wandel door wijken, parken en winkelstraten. Langs terrassen, musea en het water. En uiteraard over de Erasmusbrug waar je kunt genieten van het uitzicht en van de spectaculaire skyline.

Wandelaars ontdekken Rotterdam met ‘Rondje Rotterdam’.

De route wordt in de stad aangegeven met voetgangersbordjes. In combinatie met de plattegrond achter in de gids is het eenvoudig om je weg te vinden. Je kunt de route ook fietsen of een verkorte route nemen.

De brochure Rondje Rotterdam is voor € 1,50 af te halen bij de Rotterdam Tourist Information punten aan de Coolsingel en op het Centraal Station. Of download een PDF-versie van Rondje Rotterdam.

Heb je meerdere exemplaren van de brochure Rondje Rotterdam nodig? Bestel ze dan online.

Bekijk Rondje Rotterdam

City Map

City Map

Bekijk de plattegrond
#rotterdamCITY of architecture

#rotterdamCITY of architecture

Bekijk deze folder
#rotterdamICONS

#rotterdamICONS

Bekijk deze folder

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie