Ontdek Rotterdam
Iris van den Broek

Ontdek Rotterdam

Zin in een rondje Rotterdam? Kies één van de wandel- en fietsroutes uit de Ontdek Rotterdam gids en doe, in een paar uur tijd, de ene na de andere ontdekking! En het beste van alles: je kunt deze ontdekkingstocht helemaal op eigen tempo doen, in slechts een paar uur tijd of gedurende een hele dag.

Rondje Rotterdam

Er zijn twee wandelroutes (9 en 13 km) en twee fietsroutes (14 en 17 km). Elke route begint en eindigt op Rotterdam Centraal. Onderweg kom je langs bekende highlights, maar vooral ook op de interessante plekken buiten de gebaande paden. Van rauwe haventerreinen tot groene oasen en de lievelingsterrasjes van de Rotterdammers.

Aan de hand van de routebeschrijving in de brochure, met bijbehorende plattegrond, kun je de routes zelfstandig lopen en fietsen. De fietsroutes volgen zoveel mogelijk de bestaande fietsknooppunten en gaan waar mogelijk over fietspaden. Let goed op bij het oversteken, zowel op auto’s als op fietsers. Veel plezier!

Kopen of kijken

De brochure Ontdek Rotterdam is voor € 3,- af te halen bij de Rotterdam Tourist Information punten op het Centraal Station of online te bestellen. Je kan ook een gratis PDF-versie downloaden of hierboven bekijken.

City Map

City Map

Bekijk de plattegrond
Ga toch fietsen!

Ga toch fietsen!

De leukste routes in en om Rotterdam
Tours & routes in Rotterdam

Tours & routes in Rotterdam

Rotterdam is een levendige stad waar veel te ontdekken valt. Je kunt de ...