De Parade

21 juni 2019 t/m 30 juni 2019

Festivals, Highlights, Hoogtepunt

Voor de 29e keer trekt theaterfestival de Parade deze zomer langs de vier grootste steden van Nederland. De tournee start vrijdag 21 juni in het Museumpark in Rotterdam. Tien dagen lang spelen hier meer dan 40 theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor groot én klein.


Programma

Het merendeel van de voorstellingen wordt speciaal voor de Parade gemaakt en duren gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor je makkelijk meerdere voorstellingen per avond bezoekt. Naast de avondvoorstellingen is er ook elke dag een uitgebreide KinderParade voor alle leeftijden en elke avond gratis livemuziek.

In Rotterdam staan onder andere Ellen ten Damme, Scapino Ballet Rotterdam, Maas theater en dans, Wilfried de Jong, Nico Dijkshoorn, Tim Knol & Holland Baroque op de planken.

Prijsinformatie

Vanaf €8,50 (het eerste uur is de toegang gratis). Iedereen t/m 17 jaar kan altijd gratis naar binnen. Voor meer acties kijk je op de website van de Parade.

Museumpark

Het Museumpark is onderverdeeld in vier zones: een bestrate zone, een romantische zone met bomen en een wandelbrug, een geasfalteerde stadszone voor evenementen en een strakke boomgaard.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 26 juni 2019
  • 27 juni 2019
  • 28 juni 2019
  • 29 juni 2019
  • 30 juni 2019

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€8, 50 kinderen t/m 17 jaar gratis

Meer in Museumpark

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie