RYPP Wijnfestival

31 mei & 1, 2 juni

Cultureel festival, Drankfestival, Food festivals

Op het Drijvend Paviljoen en de kade drink je jouw favoriete wijn met uitzicht op het dobberende bos. Aan de voet van de Erasmusbrug zorgt dit wijnfestival ervoor dat jij je even in vakantiesferen waant.

Santé

RYPP begeleidt je op weg in de ontdekkingstocht naar jouw favoriete wijn. Van Europese klassiekers tot aan nieuwe wereldwijnen. Het culinaire aanbod bestaat uit Rotterdamse (pop-up) restaurants en chefs die de uitdaging aangaan om bijzondere gerechten voor te schotelen die passen bij jouw favoriete wijn.

Muziek & beleving

Zoek een plekje in de zon en voetjes van de vloer! Van intieme optredens tot aan eigenzinnige dj’s of een silent disco, iedereen wordt van fijne deuntjes voorzien. Verder kun je zomaar worden verrast door spontane performances, vorig jaar was er live kunst op het perron, poëzie in de dakgaard en een surprise proeverij.

Drijvend Paviljoen

In de Rotterdamse Rijnhaven ligt het Drijvend Paviljoen. Dit opvallende bouwwerk is een complex van drie drijvende halve bollen. Het krijgt een hoogte van 12 meter, een totaal vloeroppervlak van vier tennisbanen en is in zijn geheel verplaatsbaar.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 31 mei 2019
  • 1 juni 2019
  • 2 juni 2019

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€4, 50

Meer in Drijvend Paviljoen

t/m 29 juli 2019
Roffa Mon Amour 2019

Roffa Mon Amour 2019

Festival met speciale filmvertoningen, filmcolleges en livemuziek bij film.

Film, Filmfestival

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie