Oude Haven Zomerfestival

2 september 2018

Highlights, Muziekfestival

In de haven bruist het van de activiteiten. De bekende en aanstormende artiesten zijn te vinden op allerlei bijzondere plekken.

Mini-voorstellingen
Vorig jaar stond er onder andere een zeecontainer op het Gelderse Plein, kon je het dak van het Witte Huis op en was je welkom in een knaloranje caravan. Wat voor locaties het dit jaar zijn is nog niet bekend, maar je kunt in ieder geval overal naar kleine optredens kijken. Sommige plekken zijn zo intiem dat je bijna bij de muzikanten op schoot zit.

Gevarieerd

Tijdens het festival zijn niet alleen muzikanten te zien, maar ook cabaretiers, dj’s en acteurs. Daarnaast is er een foodcourt en kun je natuurlijk neerploffen op een van de terrassen langs de kade. Houd de website en facebookpagina van het event in de gaten voor meer info en de laatste updates.

Share

Oude Haven

De Oude Haven – gelegen in het Maritiem District - met historische schepen is een populaire plek om te eten, drinken en te dansen. In de zomer zitten de terrassen – bijvoorbeeld bij Europa’s eerste wolkenkrabber Het Witte Huis - tot laat vol. De Oude Haven in het Maritiem District is bereikbaar met de metro, trein (station Blaak) of de Watertaxi.

Specifieke openingstijden

  • 02 september 2018

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

Meer in Oude Haven

t/m 28 mei 2018
Storytrail stadswandeling Rotterdam

Storytrail stadswandeling Rotterdam

Verhalenverteller Jacobus neemt je mee op theatrale ontdekkingsreis door het Rotterdam van de vorige eeuw.

Wandeltocht

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie