Oude Haven Zomerfestival


Een intiem festival in de historische Oude Haven. Op zondag 20 augustus wordt de Oude Haven omgetoverd tot de meest sfeervolle plek van Rotterdam. Nieuw en gevestigd talent met een eigen geluid zorgen voor een unieke festival sfeer in de Oude Haven.

Oud en jong kunnen genieten van verschillende optredens, good food, goed gezelschap en zomerse acts. Naast de vele optredens vinden de gehele dag activiteiten plaats in de historische en architectonische omgeving van het unieke stukje Maasstad.

Programmering
De programmering kenmerkt zich door het midden te houden tussen een Pop- en theaterfestival. Een mainstream programmering, waarbij tegelijkertijd een podium wordt geboden aan nieuw talent en diverse kunst en cultuurvormen.

Authentiek, nieuw, maar wel toegankelijk
Ontdek de nieuwste muzikale sterren, laat je verrassen door bizarre straatacts of kom gewoon genieten, lekker eten & drinken op een van de gezellige terrassen.

Oude Haven

De Oude Haven – gelegen in het Maritiem District - met historische schepen is een populaire plek om te eten, drinken en te dansen. In de zomer zitten de terrassen – bijvoorbeeld bij Europa’s eerste wolkenkrabber Het Witte Huis - tot laat vol. De Oude Haven in het Maritiem District is bereikbaar met de metro, trein (station Blaak) of de Watertaxi.

Adres & Contact

Prijsoverzicht


  • Gratis


Meer highlights

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card