Metropolis Festival

8 juli 2018

Highlights, Hoogtepunt, Muziekfestival

Het Metropolis Festival is een jaarlijks, eendaags, gratis toegankelijk, openlucht muziekfestival op de eerste zondag in juli. Het programma bestaat uit een mix van pop, rock, hiphop, wereldmuziek en dance.

Metropolis laat het publiek kennis maken met verrassend talent. Veel acts die op het festival hebben gestaan als ‘talent’ zijn inmiddels gevestigde namen; o.a. Radiohead, The Black Keys, The Gossip, Smashing Pumpkins en The Vaccines. Maar ook lokaal talent is op Metropolis doorgebroken, zoals Sabrina Starke, Winne en Gers (Pardoel). Zo gevarieerd als de programmering, zo divers zijn de (rond de 40.000) bezoekers.

Share

Zuiderpark

Met het avontuurlijk speelterrein, het strandje, moeras, bossen en veel water is het grootste park van Nederland een heerlijke plek om vrije tijd door te brengen.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 08 juli 2018

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

Meer in Zuiderpark

t/m 05 augustus 2018
Crazy Sexy Cool Festival

Crazy Sexy Cool Festival

De Nederlandse urban-, house- en technoscene komen 4 augustus samen in het Rotterdamse Zuiderpark op het Crazy Sexy Cool Festival. Het thema dit jaar is World of Pleasure.

Dance, Dancefestival, Festivals
t/m 16 september 2018
Baroeg Open Air

Baroeg Open Air

Gratis muziekfestival met een brede underground programmering en ontspannen sfeer.

Highlights, Muziekfestival
t/m 28 oktober 2018
Crazy Sexy Cool Halloween Festival

Crazy Sexy Cool Halloween Festival

Maak je klaar voor de tweede editie van dit festival, met angstaanjagende zombies, vampieren en freaks.

Dance, Dancefestival, Highlights

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie