Metropolis Festival

30 juni 2019

Festivals, Highlights, Hoogtepunt

Het Metropolis Festival is een jaarlijks, eendaags, gratis toegankelijk, openlucht muziekfestival in het Zuiderpark. Het programma bestaat uit een mix van pop, rock, hiphop, wereldmuziek en dance. Met dit jaar o.a. Tabitha, Deveron, Westerman en Yonaka.

Metropolis laat het publiek kennis maken met verrassend talent. Veel acts die op het festival hebben gestaan als ‘talent’ zijn inmiddels gevestigde namen; o.a. Radiohead, The Black Keys, The Gossip, Smashing Pumpkins en The Vaccines. Maar ook lokaal talent is op Metropolis doorgebroken, zoals Sabrina Starke, Winne en Gers (Pardoel). Zo gevarieerd als de programmering, zo divers zijn de (rond de 40.000) bezoekers.

Zuiderpark

Met het avontuurlijk speelterrein, het strandje, moeras, bossen en veel water is het grootste park van Nederland een heerlijke plek om vrije tijd door te brengen.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 30 juni 2019

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

Meer in Zuiderpark

t/m 22 juli 2019
Sweet Sranang festival 2019

Sweet Sranang festival 2019

Multicultureel festival met Caribisch muziek en dans en culinair vermaak voor alle leeftijden.

Cultureel festival, Jazz / Wereld

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie