Over Zuiderpark

Zo uitgestrekt dat je zelfs de stad niet meer hoort: 430 voetbalvelden groot is het Zuiderpark in Charlois, tegen Ahoy aan, en daarmee het grootste park van Nederland. Met het avontuurlijk speelterrein, het strandje, moeras, bossen en veel water is het een heerlijke plek om vrije tijd door te brengen.

Het Zuiderpark in Rotterdam-Zuid is een van de grootste stadsparken van Rotterdam. U vindt er bos, gras, sportvelden en volkstuinen. Het park werd vanaf 1952 aangelegd als gebruikspark en niet als sierpark. Een ideale omgeving voor een rustige wandeling, een fietstocht of barbecue in de daarvoor bestemde barbecuezones.

Het is een heerlijke plek om vrije tijd door te brengen. Zo ligt midden in het Zuiderpark het avontureneiland, een enorm speelterrein met glijbanen, indrukwekkende klimconstructies, klauterstenen en in het piratennest. Het zwemwater is er schoon en voor de kleintjes is er een poedelstrandje.

Share

Adres & Contact

Op dit moment in Zuiderpark

t/m 6 juli 2024
Reggae Woods Festival

Reggae Woods Festival

Reggae Woods is een nieuw groots reggae festival in Rotterdam.

Festival, Muziekfestival
t/m 7 juli 2024
Metropolis Festival

Metropolis Festival

Het eendaagse festival biedt een podium aan talentvolle bands en acts, die op het punt van doorbreken staan. Het biedt een zoektocht door de spannende line-up van internationale artiesten met een live reputatie.

Muziekfestival
t/m 3 augustus 2024
Crazy Sexy Cool Festival

Crazy Sexy Cool Festival

Het meest kleurrijke zomerfestival met de leukste urban, pop, eclectische en techhouse artiesten in het Zuiderpark, Rotterdam!

Muziekfestival