GeRoeZeMoeS

26 mei 2018

Jazz / Wereld

Het funky Brusselse duo GeRoeZeMoeS, bestaande uit Jens Bouttery (drums, toetsen, zang) en Lennart Heyndels (bas, toetsen, zang), maakt naar eigen zeggen ‘experimentele en explosieve fizz-pop’. Beide bandleden zijn ware multi-instrumentalisten en actief in meerdere genres: free jazz, hedendaagse muziek, pop, theater- en filmmuziek. Hun natuurlijke habitat ligt ergens tussen pakkende popliedjes en bevreemdende, grenzeloze improvisaties. De songteksten van GeRoeZeMoeS schreeuwen erom om mee gezongen te worden, en verwijzen naar het absurde, vrolijke en soms ook verdrietige van het alledaagse leven.

GeRoeZeMoeS is onderdeel van Operadagen Rotterdam, van 18 t/m 27 mei 2018.

Theater Rotterdam Schouwburg

TR Schouwburg is een plek voor dans, toneel en muziektheater voor een breed publiek – van de allerkleinsten tot en met de meest doorgewinterde operaliefhebber. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 26 mei 2018, 23:55-01:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

Meer in Theater Rotterdam Schouwburg

t/m 28 mei 2018
Young @ Heart

Young @ Heart

Seniorenkoor met klassieke rock- en popsongs.

Pop / Rock
t/m 28 mei 2018
De Grens

De Grens

Gebaseerd op dagboekfragmenten van harpiste en mezzosopraan Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als zestienjarige vluchteling Oezbekistan ontvluchtte en moedig een nieuw leven opbouwde aan de rand van Nederland. Onderdeel Operadagen Rotterdam.

Opera
t/m 28 mei 2018
Operadagen Rotterdam 2018

Operadagen Rotterdam 2018

Operadagen Rotterdam laat met meer dan honderd voorstellingen, waaronder wereldpremieres en Nederlandse premieres, aan meer dan twintigduizend bezoekers op vele locaties zien en horen wat er mogelijk is binnen muziektheater en opera.

Festivals, Highlights, Opera

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie