De Grens

27 mei 2018

Opera

De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van harpiste en mezzosopraan Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als zestienjarige vluchteling Oezbekistan ontvluchtte en moedig een nieuw leven opbouwde aan de rand van Nederland. In een indrukwekkende one-woman-show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. Het waargebeurde verhaal laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als hoop het enige is dat rest.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van Operadagen Rotterdam, van 18 t/m 27 mei 2018.

Theater Rotterdam Schouwburg

TR Schouwburg is een plek voor dans, toneel en muziektheater voor een breed publiek – van de allerkleinsten tot en met de meest doorgewinterde operaliefhebber. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  Prijsoverzicht

  Prijstoelichting

  €15, 00

  Meer in Theater Rotterdam Schouwburg

  t/m 18 februari 2019
  Celia! Urban Myth

  Celia! Urban Myth

  In Celia! vertelt Koos Terpstra het verhaal van twee Cubaanse vrouwen tijdens de Koude Oorlog.

  Theater/toneel
  t/m 21 februari 2019
  Gonzo- ABATTOIR FERMÉ

  Gonzo- ABATTOIR FERMÉ

  Liters ayahuasca en bakken spelplezier in uitzinnige satire.

  Theater/toneel

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie