Crazy Sexy Cool Festival

7 augustus 2021

Op 7 augustus kun je los met Broederliefde, Dyna, Frenna, Jonna Fraser, Josylvio, Lil Kleine, Poke, Rolf Sanchez, Snelle & De Lieve Jongens Band, Tabitha & The Partysquad op Crazy Sexy Cool Festival.

American Dream
Met elk jaar een uniek thema, uitbundig entertainment en grote adembenemende attracties. 7 augustus reis je door het beloofde land waar cowboys hun revolver trekken, de hamburgers Supersize zijn en de gokkasten van Las Vegas non-stop rinkelen. Let’s live the American Dream!

Over Crazy Sexy Cool
Wat in 2008 begon als clubavond is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot Echt Rotterdams Erfgoed én is in 2018 door de PopUnie uitgeroepen tot Het Beste Festival van Rotterdam met jaarlijks meer dan 23.000 bezoekers verdeeld over twee festivals.

Zuiderpark

Met het avontuurlijk speelterrein, het strandje, moeras, bossen en veel water is het grootste park van Nederland een heerlijke plek om vrije tijd door te brengen.

Specifieke tijden

Prijsoverzicht

€30

Meer in Zuiderpark

t/m 3 augustus 2024
Crazy Sexy Cool Festival

Crazy Sexy Cool Festival

Het meest kleurrijke zomerfestival met de leukste urban, pop, eclectische en techhouse artiesten in het Zuiderpark, Rotterdam!

Muziekfestival
t/m 3 augustus 2024
Crazy Sexy Cool Festival

Crazy Sexy Cool Festival

Ook deze zomer wordt het Zuiderpark Rotterdam weer omgetoverd tot de ultieme American Dream met de vetste gasten!

Dancefestival, Festival, Muziekfestival
t/m 14 september 2024
Baroeg Open Air 2024

Baroeg Open Air 2024

Baroeg Open Air is een jaarlijks festival dat wordt georganiseerd door poppodium Baroeg.

Festival, Muziekfestival