Ukraine: find the latest information regarding the ongoing situation and emergency traveling to the Netherlands

Boeklancering Time to talk – Architectuur in Nederland Jaarboek 2021/2022

24 mei 2022

Cultureel festival, Lezing/Debat

AIR en nai010 uitgevers organiseren de lancering van Time to Talk – Architectuur in Nederland Jaarboek 2021 / 2022 op dinsdag 24 mei in Het Nieuwe Instituut, het festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand.

Architectuur in Nederland is al 35 jaar een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is. Elk jaar presenteert een driekoppige redactie in deze publicatie een selectie bijzondere projecten uit heel Nederland die in het voorbije jaar zijn opgeleverd en beschrijft in thema essays en projectteksten de belangrijkste ontwikkelingen die de Nederlandse architectuur beïnvloeden.

De redactie van het Jaarboek bestaat uit Teun van den Ende (oprichter Werkplaats Erfgoed, zelfstandig onderzoeker, hij schrijft voor o.a. Vers Beton en is adviseur in ruimtelijk beleid), Uri Gilad (mede-oprichter en partner Office Winhov) en Arna Mackic (mede-oprichter studio L A en winnaar van de Jonge Maaskantprijs 2017).

Het Nieuwe Instituut

In Het Nieuwe Instituut presenteert het Museum voor Architectuur, Design en Digitale cultuur tijdelijke tentoonstellingen met het thema innovatie als rode draad. Oftewel: hoe wordt onze ontworpen wereld beïnvloed door nieuwe technologie, nieuwe denkbeelden en verschuivende sociale prioriteiten.

Adres & Contact

  • E-mail:
  • Telefoon:

Specifieke openingstijden

  • 24 mei 2022, vanaf 20:00
Op donderdag gratis tussen 17:00 en 21:00