Young Franco

5 oktober 2024

Muziek overig

Zijn discografie staat op meer dan 180 miljoen streams van alle singles tot nu toe, met meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en drie ARIA Certified Gold-records. Zaterdag 05 oktober staat hij in BIRD!

In 2023 stond hij op podia in de hele VS en Europa met een reeks uitverkochte headlineshows, gevolgd door grote optredens op de festivals Splendour In The Grass en Listen Out. Dit volgde op een enorme 2022, waarin hij optrad in de VS voor Lollapalooza en Portola, terwijl hij belangrijke AUS zomerfestivalslots bemachtigde voor Falls Festival, Spilt Milk en Lost Paradise. De afgelopen twee jaar heeft Young Franco de soundtrack verzorgd voor de Australian Football League in een nieuw jasje en heeft hij wereldwijde sync’s ontvangen voor merken als Apple, Starbucks, Topshop en Kia. Hij heeft net weer een reeks Europese shows aangekondigd voor 2024 en na een BBC Radio 1 première heeft hij zijn nieuwste track Daydreaming uitgebracht, samen met het Britse duo Franc Moody. Nu komt hij naar BIRD met een dj set, een live vocalist en Moods als openingsact; oftewel alle ingrediënten die je nodig hebt voor een onvergetelijke avond.

Start 20:00 – till 22:30

Support DJ Moods – 20:00 – 21:00

Young Franco 21:00 – 22:30

BIRD

Podium, club en restaurant BIRD bevindt zich onder de Hofbogen in Rotterdam en biedt een programma vol jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe elektronica.

Adres & Contact

Specifieke tijden

  • 5 oktober 2024, 20:00-22:30

Prijsoverzicht

€17

Meer in BIRD

t/m 17 oktober 2024
Takuya Kuroda

Takuya Kuroda

Takuya Kuroda, geboren in Kobe, Japan, is een grensverleggende trompettist met een uitgesproken fusionstijl, waarin jazz, funk, hiphop en nog veel meer samenkomen.

Muziek overig
t/m 27 oktober 2024
BALTHVS in BIRD Rotterdam

BALTHVS in BIRD Rotterdam

We je mee op een psychedelische reis met BALTHVS!

Muziek overig