Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Villa Thalia

Cafe / Bar, Clubs, Culinair

Waar ooit bioscoop Thalia filmliefhebbers verwelkomde, is nu Villa Thalia geopend. Het (film)verleden loopt als een rode draad door deze nieuwe uitgaansgelegenheid, waar luxe en stijl de boventoon voeren. Het is de eerste uitgaanslocatie in Nederland met 360 graden projecties, vliegmachines en doorlopend entertainment. Men kan er genieten van dinnershows en/of (aansluitend) een avond gaan clubben.

Villa Thalia is van donderdag t/m zaterdag een oogverblindende club waar elke minuut anders is. Voorafgaand worden er dinnershows in bioscoopstijl gegeven, inclusief internationaal 3-, 4- of 5-gangenmenu en bijpassend drankarrangement.

Villa Thalia ligt op circa 2 minuten lopen vanaf Metro Stadhuis en diverse tramlijnen. Vanaf Rotterdam Centraal is het minder dan 10 minuten lopen. Parkeren kan in de tegenovergelegen parkeergarage.

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie