Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Café-restaurant Rodin is een in Franse brasseriestijl opgezette eetgelegenheid aan de Schilderstraat in het Witte de Withkwartier. Naast de stijl van het restaurant (met werken van beeldhouwer en naamgever Auguste Rodin) en is ook de keuken vooral Frans geïnspireerd, met daarnaast gerechten uit de bredere Mediterrane sfeer. De kaart volgt de seizoenen en het productaanbod. Waar mogelijk wordt gekookt met biologische streekproducten. Bij goed weer kan op het terras worden gegeten.

Rodin is geschikt voor de ontvangst van groepen (receptie tot 200, diner/lunch tot 60 personen). Metro en tramverbindingen bevinden zich op loopafstand. Parkeren kan voor de deur aan de Schilderstraat, aan de Witte de Withstraat of in de nabijgelegen Parking Westblaak (300 meter) aan de Hartmanstraat.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie