Monkey Town Rotterdam


Monkey Town Rotterdam is een supergroot indoor speelparadijs (2000m2!) waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse (hoge) glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en het luchtkussen: alles kan!

Aan de begeleiders, die verplicht zijn, is ook gedacht. Ze mogen gratis mee, er is bonenkoffie, Wi-Fi en een goed gevulde leestafel.

Het indoor speelparadijs is nabij bus- en tramhaltes en de A16. Parkeren is gratis!

Adres & Contact

Openings­tijden

 • Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  10:00 - 18:00

 • Zondag

  10:00 - 18:00

Prijsoverzicht


 • Prijs volwassene

  Gratis

 • Prijs kind

  € 7,50


Meer attracties

FutureLand

Beleef de modernste haven van Europa! In dit gratis interactieve informatiecentrum kom je alles te weten over Maasvlakte 2. Maak een 3D-trip door dit nieuwe Rotterdamse havengebied of stap met de Virtual Reality bril in de haven van 2066! Maak een rondvaart door de modernste haven en ervaar zelf hoe het is als kranen, schepen en havens groot, groter, grootst zijn.
Attractie Attracties in de omgeving Bezoekerscentrum Haven Rondleiding Rondvaart Voor kinderen Waterrijke attracties
Klik Hier

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam is dé plek voor innovatie in de haven. Midden in de haven en verrassend dichtbij de stad werken bedrijven, studenten en onderzoekers samen aan technische projecten die bijdragen aan de slimste haven. Regelmatig worden er events en rondleidingen georganiseerd.
Attractie Bezienswaardigheid City Tours Haven Rondleiding Rondvaarten & Haven
Klik Hier

Vlaggenparade Rotterdam

De vlaggenparade (van de Stichting Vlaggenparade Rotterdam) is een ´buitenmuseum´ met 230 vlaggen naast elkaar op één van de mooiste en drukste locaties van Rotterdam, de Boompjes-boulevard aan de Nieuwe Maas, tussen het monument De Boeg en de voet van de Erasmusbrug. Er zijn 193 landenvlaggen om de in Rotterdam wonende of die stad/haven bezoekende 193 nationaliteiten - zoals die zijn vertegenwoordigd in de Verenigde Naties - welkom te heten. Voor iedereen die in Rotterdam woont, werkt of wie de stad bezoekt, is er een vlag. De overige vlaggen(masten) zijn gereserveerd voor Rotterdamse gem
Attractie
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card