Joelia (Hilton Rotterdam)


Dit restaurant van de Rotterdamse sterrenchef Mario Ridder is in Hilton Rotterdam gevestigd. Het uitgangspunt van de Franse menukaart is drie maal tien gerechten: Mario’s Favorieten, Culinaire Trips en Joelia’s Bar Bites. Aan de bar en in de food corner kunnen gasten kiezen voor shared dining gerechten.

Joelia heeft verdeeld over drie ruimtes 70 plekken. De maximale groepsgrootte is 30 personen. Opvallend in het interieur is het hexagon-motief dat overal terugkeert. De inrichting is modern en ‘groen’, gecombineerd met materialen uit de jaren zestig, die het destijds nieuwe Hilton kenmerkten: marmer, messing en Amerikaans eiken.

Joelia bevindt zich in het Lijnbaankwartier op zo’n 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal. Of neem een van de vele tramlijnen naar het Hofplein. Zo’n beetje naast de deur bevindt zich openbare parkeergarage Kruiskade.

Adres & Contact

info@joelia.com

Telefoon: 010 710 8034

Openings­tijden

 • Maandag

  12:00 - 21:30

 • Dinsdag

  12:00 - 21:30

 • Woensdag

  12:00 - 21:30

 • Donderdag

  12:00 - 21:30

 • Vrijdag

  12:00 - 21:30

 • Zaterdag

  18:00 - 21:30

 • Zondag

  12:00 - 21:30

Meer brasserieën en lunchrooms

Z&M

Z&M is een Frans geori nteerd biologisch winkeltje met restaurant en een knus terras. In het levendige restaurant met prachtig uitzicht over de Veerhaven kun je terecht voor een lunch of diner, al dan niet uitgebreid, zakelijk of priv . Op de maandelijks wisselende kaart staan verrassende en met plezier bereidde gerechten, met de smaak van het seizoen. Eigenwijs eerlijk eten voor iedere gelegenheid. Keuken: Frans
Brasserie / Lunchroom Restaurant
Klik Hier

Bio Bodega

Vlakbij het centraal station zit de biologische buurtsupermarkt Bio Bodega. Elk product dat er wordt verkocht heeft een bijzonder verhaal.
Brasserie / Lunchroom
Klik Hier

Proeflokaal Reijngoud

Proeflokaal Reijngoud is een no-no-nonsense biercafé met 16 bieren van de tap en 160 op fles.
Brasserie / Lunchroom Cafe / Bar Eetcafé Restaurant
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card