JACK

Restaurant

Bij JACK Rotterdam – wordt dertig jaar dancegeschiedenis gevierd met eten en cocktails. Gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, onderscheidt JACK zich niet alleen als een restaurant, maar als een unieke locatie waar elk bezoek een feestje is. Wat JACK uniek maakt, is dat de filosofie gebaseerd is op het gedachtegoed van de housemuziek: saamhorigheid en diversiteit. JACK’s wens om mensen samen te brengen, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt, is de reden waarom je de woorden “Our House is Your House” boven JACK’s entree vindt.

 

Het interieur weerspiegelt de dynamische geest van de dancegeschiedenis van Rotterdam, en biedt een warme, uitnodigende sfeer waarin het motto “Our House is Your House” centraal staat. Van de internationale tot de lokale Rotterdamse artiesten die bij hebben gedragen aan de “Jack-perience” tot de speciale toiletten, elke hoek van JACK vertelt het verhaal van de reis van de dancemuziek over de laatste dertig jaar.

 

Gelegen op slechts 5 minuten afstand van het Centraal Station van Rotterdam, gelegen in de unieke Hofbogen, is JACK ook zeer geschikt voor (internationale) bijeenkomsten tot 500 gasten.

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag 17:00 - 01:00
Dinsdag 17:00 - 01:00
Woensdag 17:00 - 01:00
Donderdag 17:00 - 01:00
Vrijdag 17:00 - 02:00
Zaterdag 17:00 - 02:00
Zondag Gesloten