Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Inside Rotterdam

*RWC, Actief en sportief, Attractie

Come as a stranger, leave as a local. Inside Rotterdam biedt verrassende lokale fietstours en rondleidingen aan in Rotterdam. De tours worden het hele jaar door gegeven aan kleine en grotere groepen en in het hoogseizoen zijn er instaptours voor toeristen. Een enthousiaste, goed geïnformeerde gids neemt je in deze persoonlijke tours mee op verkenning en voorziet je van interessante informatie en vermakelijke verhalen.

Wat Inside Rotterdam biedt:
• de Highlights tour –fiets of wandel: ‘Same same, but different.’ Een verrassende rondgang langs de highlights en minder bekende plekken in het stadscentrum;

• de Rotterdam Food Tour – fiets of wandel: Een culinaire en informatieve rondleiding waarin je de lekkerste lokale en exotische delicatessen proeft;

• de Wilde Westen tour – fiets of wandel: Verlaat het stadscentrum en leer het échte Rotterdam kennen. Ontdek de mooiste Street Art, lokale geschiedenis, nieuwe initiatieven en leer artistiek en cultureel Rotterdam kennen.

• de Rotterdamse Dakentour – wandel: Een indrukwekkende verkenningstocht langs en op innovatieve en bijzondere daken in het centrum van Rotterdam;

• of de Haven fietstour – fiets: Stap op de veerpont richting haven en verken de haven per fiets. Fiets tussen grote containerschepen, kranen en ontdek de verborgen parels van het Waalhaven gebied.

Boekingen
Boekingen zijn mogelijk tot 90 personen en de maximale groepsgrootte is 12-15 personen per gids/ tour. Tours worden gegeven in het Nederlands, Engels en Duits. Bij speciale wensen kan men kiezen voor een tour op maat.

Share

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

€23,- Senioren
€23,- Volwassenen
€23,- Kinderen

Op dit moment in Inside Rotterdam

t/m 30 november 2020
Wilde Westen fietstour

Wilde Westen fietstour

Ga buiten de gebaande paden en leer multicultureel, creatief en vooruitstrevend Rotterdam kennen op de fiets.

Fietstocht, Rondleiding
t/m 25 november 2020
Rotterdamse havenfietstour

Rotterdamse havenfietstour

Verken de Rotterdamse haven met een deskundige en leuke gids op de fiets.

Fietstocht, Rondleiding
t/m 1 december 2020
Rotterdamse Dakentour

Rotterdamse Dakentour

Ga mee op verkenningstocht langs en op innovatieve en bijzondere daken in het centrum van Rotterdam.

Rondleiding, Wandeltocht

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie