Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Héroine

Kerst, Restaurant

In Het Industriegebouw, een icoon van de Rotterdamse wederopbouw, is het in retro-design aangeklede Héroine gevestigd. De naam betekent heldin in het Frans en past goed bij het mysterieuze karakter van het restaurant. Je kunt hier terecht voor heerlijke gerechten, lekkere wijnen en een service van een hoog niveau, zonder poespas. Het menu is verrassend en wisselt regelmatig, het enige waar je uit kunt kiezen is het aantal gangen: 4, 5 of 7.

Héroine is op donderdag, vrijdag en zaterdag ook geopend voor een 3 of 4 gangen lunch. De gerechten zijn simpel en met oog voor bijzondere technieken en smaak (-combinaties) waarvoor de chef zich laat inspireren door verschillende keukens van over de hele wereld. Is hij uitgekeken op een gerecht? Dan gaat het direct de kaart af en komt er een nieuw gerecht voor in de plaats. Zo blijft het bij Héroine altijd een culinaire verrassing.

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:30 - 23:59
Woensdag 17:30 - 23:59
Donderdag 12:00 - 14:00
Vrijdag 12:00 - 14:00
Zaterdag 12:00 - 14:00
Zondag 17:30 - 23:59

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie