20% korting op het eerste drankje (gehele assortiment)
20% korting op het eerste drankje (gehele assortiment)
Meer informatie

De Foodhallen Rotterdam bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op één van de mooiste en spannendste plekken van de stad.

Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld, met gerechten uit vijftien verschillende keukens. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren.

Net als de zeelieden die in de vorige eeuw het gebied bevolkten, eet je in de Foodhallen gezellig samen aan comfortabele, houten tafels. Het centrale punt is de bar in het midden van de hal, met onder andere ambachtelijke en lokale bieren en internationale wijnklassiekers.

Iedere dinsdag kunnen bezoekers in de Foodhallen genieten van topartiesten die live komen spelen tijdens Bands & Bites. Ook voor een feestje, een vergadering, bijeenkomst of evenement kunnen bezoekers bij de Foodhallen Rotterdam terecht.

Share

Adres & Contact

Social Media