In het monumentale, stoere en karaktervolle gebouw Pakhuismeesteren bevindt zich de Foodhallen Rotterdam. Deze ruim opgezette indoor foodmarket heeft vijftien lokale standhouders met een divers aanbod. Het is een sociaal concept. Iedereen eet er samen, maar je kunt er ook individueel een maaltijd kiezen bij een van de stands. In Pakhuismeesteren vind je ook hotel Room Mate Bruno.

Stands

Het aanbod is divers. Bij Bar Pulpo ontdek je het beste van de zee en bij Foodshed kun je terecht voor sterrenstreetfood. En waar wereldse gerechten bij VietYam en Baomazing vandaan komen, maken ze bij Roffa Streetfoodbar gewone Rotterdamse happen. Daarnaast zijn ook Indonesia met Aziatische specialiteiten, Bavette met burgers en (bitter)ballen en La Pizza met authentieke Italiaanse steenovenpizza’s van de partij. Of ga voor een Spaanse fiësta met pintxos bij Txosta of voor BACKYARD die je voorziet van je plantaardige behoeftes. Zoet afsluiten (of beginnen) kan natuurlijk ook en doe je bij Ten to Three Bakery. Handig, tot 12 uur kun je in de Foodhallen ook terecht voor koffie en croissants. De centrale bar in het midden zorgt voor verschillende (Rotterdamse) dranken.

Pakhuismeesteren
Je vindt de Foodhallen Rotterdam samen met hotel Room Mate Bruno in Pakhuismeesteren aan de Wilhelminakade 52-58. Het pakhuis werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen op te slaan. De industriële ruimte behield zijn rauwe randje met hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Foodhallen Rotterdam is vanaf nu zeven dagen per week geopend in Pakhuismeesteren aan de Wilhelminakade 52-58, samen met het Room Mate Bruno hotel.

Share

Adres & Contact

Social Media

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie